Vacature Facilitair Medewerker Utrecht

Stephan Dumas
Kan jij voor de optimale dienstverlening zorgen? Voor een opleidingsinstituut zoeken wij een facilitair medewerker die kan zorgen voor opgeruimde en schone onderwijs- en kantoorruimten. Ben jij dit? Solliciteer dan snel!

Over de functie

Voor een opleidingsinstituut in Utrecht zijn wij op zoek naar een Facilitair Medewerker. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een klein facilitair team, waarmee je gezamenlijk zorg draagt voor alle voorkomende werkzaamheden.

Als Facilitair Medeweker voer je ondersteunende activiteiten uit zoals schoonmaak-, opruim- afwas- en/of kleine onderhoudswerkzaamheden. Verder hebben je een controlerende functie waarin je de voorraad van schoonmaakmiddelen bijhoudt, defecte materialen signaleert en zorg je dat er eventueel een leverancier wordt ingeschakeld. Daarnaast houd je ook toezicht op personen die het pand binnenkomen of verlaten.

Het betreft een tijdelijke functie voor naar verwachting 3 tot 4 maanden, mogelijk langer. De functie is in te vullen voor 20-34 uur per week en de werkzaamheden vinden plaats tussen 7.00 - 17.00 uur. De werkdagen én tijden zijn flexibel af te stemmen met jouw directe collega's in het facilitair team.

Wat zoeken wij?
  • Communicatieve vaardigheden;
  • Goede beheersing van Nederlandse taal;
  • Ervaring in de gastvrijheidssector;
  • Verzorgde uitstraling;
  • Plannen;
  • Proactief ingesteld;
  • Verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Flexibel.

Over het bedrijf

Een opleidingsinstituut dat zich richt op zowel korte bij- en nascholingscursussen als meerjarige opleidingen binnen o.a. de gezondheidszorg.

Contact

Ben je enthousiast geworden door bovenstaande informatie en voldoe je aan alle gestelde criteria? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 34over 4 dagen, diensten van 7-15.30 of 8.30-17 uur,soms uurtje korter
Salaris: €1.616 - €1.872 obv 36-urige werkweek (schaal 2)
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Tijdelijk
Standplaats: Utrecht
Vacaturenummer: 18124