Vacature Practice Group Assistant Amsterdam

Linda Saan
Wil jij ervaring opdoen bij een groot en gerenommeerd advocatenkantoor in Amsterdam? Ben jij op zoek naar een ondersteunende functie met ruime ontwikkelingsmogelijkheden? Dan is dit een interessante vacature voor jou!

Over de functie

Voor een bekend advocatenkantoor in Amsterdam, zijn we op zoek naar een representatieve Practice Group Assistant voor sectie Bouw & Vastgoed advocatuur. Als PGA werk je voor en met een aantal advocaat-partners, advocaat-medewerkers en advocaat-stagiaires van de praktijkgroep. Je bent verantwoordelijk voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige, efficiënte en pro-actieve praktijkondersteuning.

Bouw & Vastgoed is een procespraktijk bestaande uit +/- 6 advocaten die in totaal ondersteund worden door één fulltime PGA. Wij zijn op zoek naar een tweede parttime PGA die samen met de huidige PGA een duo-rol creëert.

Daarbij kun je onder andere denken aan de volgende taken:
 • Agendabeheer;
 • Bewaken van deadlines en actiepunten;
 • Proactief beheer en waar mogelijk afwikkeling van de mailboxen;
 • Verwerken van correspondentie & presentaties;
 • Controle op output van uitgezette dictaten;
 • Actief beheren van het cliënt relatie-systeem;
 • Anticiperen op knelpunten en ondersteunen bij Business Development activiteiten.

Voor het succesvol uitoefenen van deze functie is het belangrijk dat je weet wat er speelt in de praktijk van de advocaten waarvoor je werkt, je denkt mee met de praktijk, je bent communicatief vaardig en in staat om het overzicht te bewaken van zowel je eigen werkzaamheden als die van de advocaten waarvoor je werkt. Je bent klantgericht en flexibel. Daarnaast ben je positief ingesteld, je denkt niet in problemen maar in oplossingen en hebt gevoel voor verhoudingen. Je neemt initiatief en vindt het leuk om samen te werken.

Verder beschik je over:
 • Afgeronde hbo-opleiding aangevuld met enkele jaren secretariële ervaring;
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Diepgaande kennis van en ruime ervaring met MS Office;
 • Hoge mate van accuratesse, cliënt- en servicegerichtheid.

Onze opdrachtgever biedt jou uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden en alle ruimte om je verder te specialiseren en je talenten te ontwikkelen.

Over het bedrijf

Een gerenommeerd advocatenkantoor met een persoonlijke aanpak. Efficiënt en snel (samen)werken - zowel intern als met de opdrachtgever - staat bij hen hoog in het vaandel.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 3224 is bespreekbaar, maar liever niet
Salaris: Max €3200,-
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18170