Administratief Medewerker Schadeafhandeling

Fida van Loen
Ben jij in het bezit van minimaal een MBO diploma en ben je goed met cijfers? Heb jij een goede administratieve basis en ben je communicatief sterk? Wij zoeken een administratief medewerker Schadeafhandeling!

Over de functie

Onze opdrachtgever verhaalt schades aan straatmeubilair voor gemeenten en aannemers. Zij verzorgen het gehele proces van schadeverhaal. Dit proces bestaat onder andere uit toedrachtonderzoek, aansprakelijk stellen, schaderapportage, en het maken van financiële rapportages.

Als Administratief Medewerker Schadeafhandeling ben je verantwoordelijk voor het hele proces; registreren van de schademelding, verzorgen van buurtonderzoek, contact met derden (o.a. politie) om de veroorzaker te achterhalen. Je zorgt ervoor dat het dossier compleet is en het wettig en overtuigend bewijs klopt. Daarna maak je de vordering open, dien je die in bij de verzekeraar of het Waarborgfonds. Ook onderhoud je de contacten met de relatie, bespreek je jaarrapportages en signaleer je veranderingen in de markt, in het veld en in de literatuur. De sfeer binnen het bedrijf is open, professioneel en informeel. Er wordt gewerkt in een kantoortuin.
Je komt te werken in een team met enthousiaste collega’s.

Onze ideale kandidaat heeft:
  • Enkele jaren ervaring in een administratieve functie waarin je veelvuldig telefonisch en per mail klantencontact had;
  • Minimaal een afgeronde MBO-opleiding (niveau 4) in een administratieve richting;
  • Sterke administratieve basis;
  • Goede vaardigheid met Microsoft Office en Excel is een must;
  • Goede rekenvaardigheid, affiniteit met cijfers.

Je bent niet bang om mensen te bellen, werkt grondig, zelfstandig en beheerst het Nederlands in woord en geschrift goed. Je bent initiatiefrijk en doelgericht.

Overige competenties:
  • Betrouwbare en grondige werkwijze;
  • Communicatief sterk;
  • Energieke, proactieve persoonlijkheid, die niet afwachtend is;
  • Vlotte prettige omgang;
  • Behulpzaam en collegiaal.

Over het bedrijf

Specialist in schade-afhandeling.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40ev 32 uur bespreekbaar
Salaris: max. € 2.400 o.b.v. 40 uur
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18230