Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Stephan Dumas
Voor een ondernemend en internationaal advocatenkantoor zijn wij op zoek naar jou! Zie jij jezelf als een organisatietalent, heb jij 3-5 jaar werkervaring als juridisch secretaresse en lijkt het je leuk om in een informele en collegiale werksfeer te werken? Kijk dan niet verder, dan is dit iets voor jou!

Over de functie

In de functie als Juridisch Secretaresse ga jij deel uitmaken van twee teams, het 'Litigation & Despute Management team' en het 'Commercial team'. In deze functie zul jij alle secretariële en ondersteunende werkzaamheden verrichten. Naast de ondersteuning van het juridisch inhoudelijke werk zul je ook nauw betrokken zijn bij het declaratieproces en in ondersteuning voor marketing of acquisitie gerelateerde werkzaamheden.

Aangezien jij de dagelijkse praktijk zal managen is jouw functie gericht op efficiëntie, organisatie en voortgangsbewaking van zowel jouw eigen werk als het werk van de partners en advocaten van jouw team. Samen met jouw team zal je ook wat facilitaire taken oppakken en vang je elkaars werkzaamheden op bij afwezigheid.

Vaardigheden:
  • Hbo werk- en denkniveau met 3-5 jaar werkervaring als juridisch secretaresse;
  • Zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Jij bent een organisatietalent;
  • Jij bent goed in voortgangsbewaking en signalering;
  • Jij bent zeer nauwkeurig, stressbestendig en representatief;
  • Uitstekende beheersing van het Microsoft Office-pakket.

Wat biedt onze klant?
  • Een informele en collegiale werksfeer;
  • Goede arbeidsvoorwaarden;
  • Ze geven voldoende ruimte voor eigen initiatief.

Over het bedrijf

Dit jonge, innovatieve internationale kantoor richt zich, onder anderen, op Arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, Bank- en Effectenrecht en Financiering.

Contact

Herken jij jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 uur niet mogelijk
Salaris: €3.300,- obv 40 uur
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18237