Vacature Practice Officer Amsterdam

Linda Saan
Heb jij een proactieve en zelfstandige werkhouding? Wil je ondersteuning bieden maar ook inhoudelijk bezig zijn? En weet jij het overzicht te bewaren bij een druk schema en de prioriteiten te herkennen? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een groot advocatenkantoor zijn we voor de praktijkgroep Investment Management op zoek naar een Practice Officer. Deze praktijkgroep bestaat uit 70 advocaten, fiscalisten en ondersteuning. Het team is grotendeels gevestigd in Amsterdam en Luxemburg. Het is een multidisciplinair team en in grote mate geïntegreerd met andere praktijkgroepen, waaronder Banking & Finance, Corporate/M&A, Real Estate en International Tax Services. Daarnaast werkt de praktijkgroep veel samen met de afdeling Business Development, Communication & Marketing.

Als Practice Officer werk je nauw samen met en ondersteun je de Practice Manager en zul je je bezig houden met knowledge management, communicatie en business development.

De werkzaamheden omvatten onder andere:
 • Een actieve rol bij het delen en ontwikkelen van best practices, nieuwe juridische modellen voor de Investment Management praktijk en bij het verzamelen van diverse knowhow;
 • Opzetten en bijhouden van cliënt portals;
 • Assisteren bij het opstellen van nieuwsbrieven voor cliënten;
 • Support bij het opstellen van cliënt pitches, indienen van submissions en bij andere Business Development documenten, activiteiten en evenementen;
 • Zorgdragen voor plaatsing van berichten namens de praktijkgroep op onze intranet en LinkedIn pagina;
 • Zorgdragen voor het delen van informatie binnen de praktijkgroep.

Jij herkent je in dit profiel:
 • Afgeronde hbo Rechten opleiding;
 • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal;
 • Communicatief sterk en legt gemakkelijk contact met verschillende mensen;
 • Je hebt een commercieel en dienstverlenende instelling;
 • Je kunt snel schakelen met verschillende stakeholders en tussen verschillende werkzaamheden;
 • Enige affiniteit met technische innovatie in het juridisch werkveld is een pré.

Wat biedt de opdrachtgever?
Ze bieden jou de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen bij een toonaangevende juridische dienstverlener met een sterke identiteit, een uitstekende collegiale sfeer en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket (met o.a. een goed fietsplan, collectieve verzekeringen, sportschoolkorting, etc.). Daarnaast wordt er gestreefd naar een gezonde work-life balance. Ook vinden ze zelfontplooiing belangrijk en is er naast de werkzaamheden ruimte om je te blijven ontwikkelen door het volgen van verschillende interne opleidingen en cursussen, eventueel aangevuld met externe opleidingen.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 mag ook
Salaris: Tussen de €2588,- en €3626,- bruto per maand
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18291