Vacature Werkstudent Knowledge Management

Linda Saan
Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van het informatie- en kennismanagement binnen een groot advocatenkantoor? Ben jij 6 maanden beschikbaar voor 2 á 3 dagen per week? Reageer dan snel!

Over de functie

Voor een groot, internationaal advocatenkantoor op de Zuidas zijn we op zoek naar een werkstudent. In deze functie zal je de afdeling Knowledge Management ondersteunen bij de inrichting, het beheer en het leveren van support in relatie tot het intranet, de cliënt-portals en de kennisapplicaties. Daarnaast zal je inhoudelijk meedenken en meewerken aan oplossingen die invulling geven aan gebruikerswensen.

Wie ben jij?
  • Je bent accuraat;
  • Je kan complexe informatie op een juiste en begrijpelijke wijze samenvatten en omzetten in oplossingen;
  • Je bent communicatief sterk;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt affiniteit met informatiemanagement;
  • Je hebt geavanceerde functionele kennis van het SharePoint platform.

Wat biedt onze klant?
Een uitdagende bijbaan waarin je kennis maakt met de dagelijkse praktijk van het informatie- en kennismanagement. Vanaf het eerste moment draai je volledig mee binnen het team en krijg je inzicht in de verschillende processen en activiteiten die samenhangen met het effectief beheren en uitwisselen van informatie en kennis in een internationale omgeving. Je krijgt een persoonlijke mentor toegewezen, die jou gedurende je tijd begeleidt. Je doet niet alleen relevante werkervaring op, maar je leert ook veel collega's uit andere afdelingen kennen door verschillende sociale activiteiten die worden georganiseerd op het kantoor.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 1616 tot 24
Salaris: €2217,- per maand
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Tijdelijk2-3 dagen in de week, 6 maanden
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18300