Vacature Koerier Amsterdam

Ingeborg de Charro
Wij zijn op zoek naar een Koerier voor onze opdrachtgever, een marktleider in end-to-end service voor de farmaceutische sector, gericht op het indienen van aanvragen voor de legalisatie van EMA-certificaten (Europese Geneesmiddelenbureau).

Over de functie

Als Koerier bezorg de documenten aan verschillende autoriteiten in Amsterdam en in Den Haag. In eerste instantie maak je gebruik van het openbaar vervoer, later waarschijnlijk met auto, dus een rijbewijs is een must.

Naast het koerierswerk zul je op termijn ook ingewerkt worden voor administratieve werkzaamheden op kantoor; telefoon, email, kopiëren van documenten en het updaten van het online platform.

De werktijden zijn van 8.30 tot 17.30, of eventueel part time, tot 15.00 uur.

Is dit iets voor jou? Reageer dan snel!

Over het bedrijf

End-to-end service voor de farmaceutische sector die gericht is op het indienen van aanvragen voor de legalisatie van EMA-certificaten (Europese Geneesmiddelenbureau).

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? En ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032
Salaris: max € 1850,- bruto per maand op fulltime basis
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18302