Vacature Paralegal Amsterdam

Lotte Somhorst
Wil jij aan de slag bij een groot advocatenkantoor? Ben jij ondernemend, ambitieus en gedreven om te ontwikkelen? Voor het notariaat van de praktijkgroep Real Estate van een groot toonaangevend kantoor in Amsterdam zijn wij op zoek naar een paralegal! Iets voor jou? Reageer dan snel.

Over de functie

Functie:
In deze rol ga je samen met de (senior) kandidaat-notaris werken aan complexe en uitdagende vraagstukken voor cliënten die behoren tot de top van het bedrijfsleven, zoals het adviseren van een aan- en/of verkoop van een vastgoedportefeuille. In deze functie zal je veel afwisseling hebben van werkzaamheden, waarbij je zowel de regie van dossiers op je neemt, als inhoudelijk ondersteunt bij het opstellen van conceptstukken. In het kader van grote vastgoedtransacties breng je aandachtspunten in kaart en verwerkt dit overzichtelijk voor de cliënt. Zodra de cliënt besluit te gaan aan- of verkopen begeleid je de verdere transactie van A tot Z. Door middel van het opstellen van volmachten, koopovereenkomsten, hypotheekakten, akten van levering en nota's van afrekening.

Functievereisten:
  • Hbo/wo diploma in Nederlands recht;
  • Ondernemend, ambitieus en gedreven om te ontwikkelen;
  • Communicatief vaardig en echte teamplayer;
  • Administratief sterk;
  • Nauwkeurig en je kan goed plannen;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 is bespreekbaar
Salaris: €2600,- tot €3000,- afhankelijk van ervaring
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18303