Vacature L&D Advisor Amsterdam/Rotterdam

Linda Saan
Ben jij de Learning & Development Adviseur die wij zoeken? Heb jij 5-7 jaar werkervaring, een master in pedagogische wetenschappen en op zoek naar een uitdaging bij een groot, internationaal advocatenkantoor? Lees dan snel verder, misschien is dit iets voor jou!

Over de functie

Voor onze klant, een groot advocatenkantoor, zijn wij op zoek naar een Learning & Development Adviseur. Op dit moment bestaat het L&D team uit 3 coördinatoren en 1 adviseur en is op zoek naar uitbreiding door een ervaren adviseur die zijn/haar kennis in de onderwijskunde kan gebruiken om het curriculum te ontwikkelen. Hierbij rapporteer je rechtstreeks aan de Head of Talent Strategy.

Functie-taken:
 • Je stemt de leerstrategie af op de algemene organisatie strategie. In deze rol zorg je dat het leren en ontwikkelen gericht is op de voortdurende verbetering van de producten en diensten. Je zult hier nauw samenwerken met (toegewijde) partners en HR-collega's om dit te bereiken;
 • Je bent verantwoordelijk voor het voortdurend leren en ontwikkelen van onze mensen. Dit zal gebeuren door de ontwikkeling en implementatie van onorthodoxe en niet-conventionele trainings- en ontwikkelingsprogramma's die de organisatiestrategie ondersteunen;
 • Je volgt en analyseert ontwikkelingen en trends in de relevante markt en sector. Tegelijkertijd identificeer je de ontwikkelingsbehoeften van onze mensen en organisatie. Je bent in staat om deze twee te combineren in het ontwikkelen en implementeren van curricula met verschillende interventies. Alle Learning & Development-programma's worden continu geëvalueerd en waar nodig verbeterd.
 • Je neemt deel aan toonaangevende projecten met betrekking tot L&D en je neemt de verantwoordelijkheid voor hun planning, budget, implementatie en deliverables;
 • Voor deze rol is het belangrijk dat je direct intern contact met de Raad van Bestuur en commissies, (toegewijde) partners en directors tot stand brengt en onderhoudt. Je hebt ook een sterk netwerk binnen professionele verenigingen en trainingsbureaus.

Functie-vereisten:
 • Je bent een enthousiaste L&D professional met een visie in combinatie met organisatieontwikkeling;
 • Je hebt 5-7 jaar werkervaring binnen L&D en een master in pedagogische wetenschappen;
 • Je hebt ervaring met de ontwikkeling van het curriculum en je weet wat er nodig is om van concept naar de implementatie van een programma te komen;
 • Je bent ervaren in het implementeren van nieuwe manieren van leren, v.e. digitaal leren;
 • Je hebt projectmanagement en stakeholder managementvaardigheden en een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Wat biedt onze klant?
 • Een uitdagende functie binnen een internationaal bedrijf in Amsterdam en/of Rotterdam;
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: €3500 - €4500/40
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 18375