Vacature parttime Notulist Amsterdam

Stéphanie Vesters
Ben jij op zoek naar een wisselende bijbaan naast je studie? Kun jij snel typen en ben jij zeer flexibel inzetbaar? Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar notulisten!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een flexibele notulist! Deze organisatie bied verschillende vormen van onderzoek aangeboden aan een divers portfolio aan klanten.

Tijdens deze onderzoeken zijn notulisten nodig die tijdens het onderzoek live notuleren, maar ook gastvrouwen/gastheren die de klanten en respondenten ontvangen voor het onderzoek. Het kan dus voorkomen dat je als notulist ook gevraagd wordt om een gastvrouw/gastheer dienst te draaien.

Als notulist draag je zorg voor het maken van notulen tijdens kwalitatieve onderzoeken. Je bent over het algemeen live aanwezig tijdens de onderzoeksgesprekken zodat je direct kunt notuleren op een laptop. Het kan soms voorkomen dat je de notulen vanaf een band afluistert en notuleert.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die:
  • Voor een langere periode beschikbaar zijn;
  • Zeer flexibel zijn vanwege het wisselend aantal uren per week;
  • Zowel overdag als in de avonduren bereid zijn om te werken;
  • Snel kunnen typen.
  • Woonachtig zijn Amersfoort, Hilversum of Amsterdam is een must.

Ook Geneeskunde studenten of mensen die Medische Wetenschappen studeren zijn erg welkom, aangezien er af en toe onderzoeken worden afgenomen waar veel medische termen in voorkomen.

Wat bieden wij?
  • € 9,50 bruto per uur;
  • Flexibel werk in Amsterdam, Amersfoort en Hilversum.

Over het bedrijf

Marktonderzoekbureau

Contact

Interesse? Stuur jouw cv en jouw beschikbaarheid (gemiddeld) per week naar welcome@projob.nl. Wij zullen een selectie maken en, indien geschikt, je uitnodigen voor een gesprek en een training.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 12Ongeveer, kan meer of minder zijn
Salaris: 9,50 euro bruto per uur
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast, Tijdelijk
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 14848