Vacature Billing Assistant Amsterdam

Lilian Frenkel
In Billing draait alles om facturen en declaraties. Ben je dan de hele dag alleen maar met cijfers bezig? Integendeel!

Over de functie

Je overlegt met de partners over het op tijd declareren van hun dossiers en je bent de vraagbaak voor de secretaresses en andere afdelingen voor billing gerelateerde onderwerpen. Je communiceert heel wat af op een dag!

Wat heeft de ideale Billing Assistant nog meer te bieden?
  • MBO+/HBO denk- en werkniveau;
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring bij advocaten, notarissen of belastingadviseurs;
  • Uitstekende beheersing van het Nederlands en een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met Word, Excel en Outlook;
  • Ervaring met boekhoudsystemen.

Herken je jezelf hierin en vind je het leuk om hier eens over te komen praten en te zien wat je mogelijkheden zijn, dan ben je bij Projob aan het juiste adres!

Projob heeft een groot netwerk in de advocatuur en wij zijn regelmatig voor dit netwerk op zoek naar Billing Assistants. Wij werken voor grote internationale advocatenkantoren maar ook voor kleinere Nederlandse kantoren. Projob onderhoudt een warm persoonlijk contact met de opdrachtgevers uit dit netwerk en kunnen je daarom goed vertellen wat de verschillen zijn, waar iedere opdrachtgever zich in specialiseert en hoe de cultuur is. Ook kunnen we jou daarom adviseren welke organisatie het beste bij jou zou passen want ons motto is: blije mensen door goede verbindingen.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Reageer en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 32tot 40 uur per week
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 15860