Vacature Tester Online Software Amsterdam

Lilian Frenkel
Heb jij oog voor detail, heb je ervaring met het testen van online software en ben je op zoek naar een uitdagende nieuwe baan? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Tester. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het grondig testen van nieuw opgeleverde software. Tegelijkertijd zet je procedures op om alle testwerkzaamheden te standaardiseren. Samen met een collega ben je verantwoordelijk voor het volledige operationele testproces.

Verantwoordelijkheden;
 • Je zult vooral bezig zijn met het testen van nieuw opgeleverde software, voor een optimaal werkende website;
 • Je besteedt veel aandacht aan het testen van websites op mobiele devices;
 • Je draagt actief bij aan de standaardisering van testwerkzaamheden;
 • Je stuurt ontwikkelaars aan door gevonden bugs te vertalen naar user stories in JIRA;
 • Je optimaliseert bestaande, of implementeert nieuwe, technieken om geautomatiseerd te testen.

Wij zijn op zoek naar een tester met kennis van zaken. Ben je op zoek naar een baan met veel uitdaging in hartje Amsterdam? Dan zit je hier goed. Als jij de perfecte match bent voor deze functie, dan ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jong en ambitieus team. Je bent een harde werker maar kan een borrel op zijn tijd waarderen. Een internationale werkvloer waar ruimte is voor eigen inbreng, klinkt je als muziek in de oren. Je hebt een scherp oog voor detail en weet goed de implicaties in te schatten op ongewijzigde software als er nieuwe functionaliteit opgeleverd wordt (regressietesten).

Overige eisen:
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde cursus of opleiding op het gebied van testen is een grote pré;
 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het testen van online software is vereist;
 • Ervaring met het introduceren van testmethodologieën is een pré;
 • Je bent goed in het opstellen van technische en functionele specificaties: programmeurs begrijpen in één keer wat van hen verwacht wordt op basis van jouw instructies;
 • Uitstekende kennis van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift is vereist.

Over het bedrijf

Vanuit een monumentaal pand in Amsterdam brengt deze jonge en snelgroeiende organisatie meer transparantie in de markt van internet, telefonie en verzekeringen met hun onafhankelijke vergelijkingswebsite.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 15926