Vacature Notarieel Secretaresse Den Haag

Stephan Dumas
Heb jij een afgeronde secretariële opleiding op MBO+/HBO-niveau en minimaal 3 jaar ervaring als notarieel secretaresse? Wil jij je op het (juridische) secretariële vakgebied blijven ontwikkelen? Kom werken als Notarieel Secretaresse bij dit top advocaten- / notarissenkantoor.

Over de functie

Als assistent / secretaresse op het notariaat Ondernemingsrecht ben je verantwoordelijk voor de secretariële ondersteuning van de praktijk van de (kandidaat-)notarissen. Je werkt in een team van ervaren secretaresses en levert een substantiële bijdrage aan de service en kwaliteit van de sectie.

De ondersteuning bestaat o.a. uit:
  • Inplannen van afspraken;
  • Verwerken van inkomende/uitgaande correspondentie;
  • Correcte dossieropbouw;
  • Opmaken van (concept-)akten, besluitvorming en volmachten;
  • Verrichten van legalisaties en het verwerken van inschrijvingen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel.

Functie eisen:
  • Afgeronde secretariële opleiding op MBO+/HBO-niveau;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als assistent of secretaresse binnen het notariaat, bij voorkeur op het gebied van Ondernemingsrecht;
  • Je bent in staat om taken zelfstandig uit te voeren en deze naar eigen inzicht te prioriteren.

Wij zoeken een enthousiaste en representatieve assistant die servicegericht is en zich wil blijven ontwikkelen. Verder ben je accuraat, communicatief vaardig, pro-actief, een teamplayer, stressbestendig en flexibel. Kennis van Assyst is een pré. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift.

Wat bieden onze opdrachtgever?
Zij bieden een uitdagende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Je krijgt de gelegenheid tot het volgen van interne en externe trainingen om je op het (juridische) secretariële vakgebied te blijven ontwikkelen. Verder bieden zij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over het bedrijf

Een van de top advocaten- / notarissenkantoren in Nederland.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 2432
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Den haag
Vacaturenummer: 16061