Vacature Marktmanager Finance Amsterdam

Lilian Frenkel
Ben jij een analytische, commerciële, financiële marktmanager en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Marktmanager Finance. Je bent verantwoordelijk voor de online performance en de financiële resultaten van de productcategorie Finance. Je bewaakt de volledige procesgang, van het aantrekken en informeren van bezoekers, het online aanvragen van advies en offertes tot het afsluiten van producten bij een van onze partners en de operationele afhandeling daarvan.

Het verder ontwikkelen van de site en content, waarbij het optimaliseren van het gebruikersgemak en de conversie steeds centraal staat, is jouw verantwoordelijkheid. Het is dus belangrijk dat je de vertaalslag kan maken van lastige materie naar begrijpelijke content. Je zorgt er samen met het team voor dat gestelde plannen en doelstellingen gerealiseerd worden en stuurt tijdig pro-actief bij waar nodig.

Wat ga je doen?
 • Verantwoordelijk voor Finance producten, van trafficgeneratie tot en met aftersales;
 • Aanspreekpunt voor de productcategorie Finance, zowel intern als extern;
 • Opstellen en realiseren van de jaarplannen en commerciële doelstellingen;
 • Aansturen van de productspecialisten;
 • Volgen van ontwikkelingen in markt en regelgeving en deze vertalen naar onze eigen business;
 • Managen van onze samenwerking met financiële dienstverleners en servicepartners

Wie zoeken wij?
 • Afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring, bij voorkeur op het gebied van productmanagement en/of marketing van financiële producten;
 • Goede projectmanagement vaardigheden en ervaring in het aansturen van teams;
 • Ervaring met online marketing en E-Commerce is een must;
 • Relevante WFT certificering (consumptief/hypothecair krediet) is een flinke pré.

Zoeken wij jou, dan ben je accuraat, analytisch en resultaatgericht. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels. Kortom; ben je op zoek naar een baan met veel uitdaging in hartje Amsterdam? Pas je in een jong, internationaal en ambitieus team, waarin hard gewerkt wordt maar waar ook plaats is voor ontspanning en een borrel op zijn tijd? Dan is dit je nieuwe baan.

Over het bedrijf

Vanuit een monumentaal pand in Amsterdam brengt deze jonge en snelgroeiende organisatie meer transparantie in de markt van internet, telefonie en verzekeringen met hun onafhankelijke vergelijkingswebsite.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16107