Vacature Productmanager Hypotheken Amsterdam

Lilian Frenkel
Ben jij een productmanager met ervaring, ben je in staat om complexe materie om te zetten naar begrijpelijke taal en heb je ervaring met online marketing? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Productmanager Hypotheken.

In deze functie zorg je voor een compleet productaanbod. Jij bent dé persoon om te zorgen dat de klant foutloos en makkelijk up-to-date blijft van het productaanbod. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van het aanbod en de vergelijkingsmodule. Je bewaakt de volledige procesgang, van het aantrekken en informeren van bezoekers tot en met het online aanvragen van offertes en adviesgesprekken bij een van de partners.
Het is belangrijk dat je continu bezig bent met het verder ontwikkelen van de site en content, waarbij het optimaliseren van het gebruikersgemak en de conversie steeds centraal staat. Ook zorg je ervoor dat de informatie op de site te allen tijde actueel is. Belangrijk hierbij is om de vertaalslag te maken van lastige materie naar begrijpelijke content. Je werkt in deze functie nauw samen met de Marktmanager Finance.

Wat ga je doen:
 • Onderhouden van de dagelijkse operationele contacten met de verschillende financiële dienstverleners en adviseurs/adviesorganisaties;
 • Analyseren van de verschillende hypotheekproducten en zorgen voor een correcte vergelijking;
 • Managen en optimaliseren van zowel productaanbod als productdata (informatie en voorwaarden);
 • Zorgen voor een efficiënt advies en aanvraagproces;
 • Verbeteren van de site en content, om zo de online conversie te optimaliseren;
 • De online route up-to-date houden.

Wat heb/ben jij?
 • Afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van productmanagement of advisering van hypotheken;
 • Affiniteit/ervaring met online marketing en e-commerce;
 • Je bent in staat om complexe (financiële) materie om te zetten naar begrijpelijke taal;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.

Daarnaast is het belangrijk dat je accuraat, analytisch en resultaatgericht bent. Je bent scherp, kritisch en je bijt je graag vast in je taken en verantwoordelijkheden. Je vindt het leuk om de bestaande contacten met partners te onderhouden en deze verder uit te bouwen.

Over het bedrijf

Vanuit een monumentaal pand in Amsterdam brengt deze jonge en snelgroeiende organisatie meer transparantie in de markt van internet, telefonie en verzekeringen met hun onafhankelijke vergelijkingswebsite.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16109