Vacature Productmanager Lenen Amsterdam

Lilian Frenkel
Heb jij commerciële ervaring, affiniteit met online marketing en een afgeronde HBO/WO opleiding? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een Productmanager Lenen. Je zorgt in deze rol voor het meest complete productaanbod, zodat de producten duidelijk en volledig te vinden en af te sluiten zijn. Als Productmanager Lenen ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van het aanbod in de categorie Lenen. Je bewaakt de volledige procesgang, van het aantrekken en informeren van bezoekers tot en met het online aanvragen en afsluiten van een lening.

Het is belangrijk dat je continu bezig bent met het verder ontwikkelen van de site en content, waarbij het optimaliseren van het gebruikersgemak en de conversie steeds centraal staat. Tevens zorg je ervoor dat de informatie op de site te allen tijde actueel is. Belangrijk hierbij is om de vertaalslag te maken van lastige materie naar begrijpelijke content voor de consument.

Wij zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om de bestaande contacten met partners te onderhouden en uit te bouwen. Je hebt regelmatig contact met alle financiële dienstverleners en zorgt voor een zo optimaal productaanbod.

Wat ga je doen:
  • Onderhouden van de dagelijkse operationele contacten met de verschillende financiële dienstverleners en adviseurs/adviesorganisaties;
  • Analyseren van de verschillende consumptief krediet producten en zorgen voor een correcte vergelijking op onze site;
  • Managen en optimaliseren van zowel productaanbod als productdata (informatie en voorwaarden);
  • Zorgen voor een efficiënt aanvraag- en afsluitproces;
  • Verbeteren van de site en content, om zo de online conversie te optimaliseren.

Wat heb/ben jij;
  • Afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur in de commerciële richting);
  • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur op het gebied van product -of procesmanagement van financiële producten (consumptief krediet);
  • Affiniteit en ervaring met online marketing en e-commerce is een must;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands en Engels.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die in staat is om complexe (financiële) materie om te zetten naar begrijpelijke taal. Je bent accuraat, analytisch en resultaatgericht, scherp, en kritisch. Je bijt je graag vast in je taken en verantwoordelijkheden

Over het bedrijf

Vanuit een monumentaal pand in Amsterdam brengt deze jonge en snelgroeiende organisatie meer transparantie in de markt van internet, telefonie en verzekeringen met hun onafhankelijke vergelijkingswebsite.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: In overleg
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16108