Vacature Juridisch Secretaresse Tax

Lilian Frenkel
Is complex agendabeheer voor jou een eitje, ben je een enthousiaste collega met ervaring als secretaresse in de advocatuur? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse Tax. In deze rol ben je verantwoordelijk voor secretariële ondersteuning van de praktijkgroep. Je werkt samen met een team van assistenten voor de verschillende advocaten. Die ondersteuning bestaat onder andere uit het maken van afspraken, het correct verwerken van inkomende en uitgaande correspondentie, correcte dossieropbouw en het maken van declaraties. In deze praktijk worden veel verschillende zaken tegelijkertijd behandeld en zelfstandig verwerkt, van jou wordt dan ook een grote mate van zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht.

Je zult in deze rol meewerken in de dagelijkse praktijk van de advocaat. Je draagt zorg voor een efficiënt agendabeheer van de advocaat en zorgt dat dat vergaderingen worden ingepland en voorbereid. Je bent verantwoordelijk voor dossierbeheer en de daarbij behorende inkomende en uitgaande stukken te behandelen. Daarnaast draag je zorg voor telefoonafhandeling en declaraties.

Wie zoeken wij?
  • Een afgeronde MBO(+)/HBO opleiding;
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Secretaresse/ Assistant, bij voorkeur binnen de advocatuur of de zakelijke dienstverlening;
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (het is een internationaal kantoor);
  • Zeer goede MS-Office vaardigheden.

Zijn wij op zoek naar jou, dan ben jij in staat om taken zelfstandig uit te voeren en deze naar eigen inzicht te prioriteren. Je bent pro-actief, kan samenwerken, raakt niet snel in de stress en je hebt een flexibele houding, bijvoorbeeld bij het overnemen van taken van collega's. Dienstverlenend, enthousiast en collegiaal je werk doen is voor jou vanzelfsprekend. Complex agendabeheer is voor jou geen uitdaging, je bent in staat problemen tijdig te signaleren. Je kunt goed overzicht houden over je eigen werk, en kunt daarbij prioriteiten stellen en deadlines bewaken. Daarnaast sta je open voor feedback en denk je graag mee met de organisatie.

Over het bedrijf

Groot internationaal advocatenkantoor.

Contact

Interesse in de vacature? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 294 dagen (7,25 uur per dag)
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16144