Vacature Gastvrouw/ Gastheer Hilversum

Ben je heel gastvrij, een echte regelaar, vind je het niet erg om flexibel te werken en woon je in (of in de directe omgeving van) Hilversum? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Gastvrouw/ Gastheer.

Wij zijn op zoek naar een flexibel en gastvrije host(ess), die flexibel wil werken voor een onderzoeksbureau in Hilversum. Je bent het visitekaartje voor het onderzoeksbureau en zorgt voor een echte beleving.

Als Host(ess) ben je verantwoordelijk om bij ontvangst van de onderzoekers en klanten iedereen te voorzien van koffie/ thee en een warm welkom. Je zorgt dat de mensen op de juiste plekken terecht komen, en dat de onderzoeksruimtes schoon en netjes zijn. Zowel voor als na een onderzoek. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de catering, en zorg je dat alles er verzorgd en netjes uitziet. Je zorgt ervoor dat mensen met een goed gevoel weer naar huis gegaan.

De werktijden en -dagen verschillen, afhankelijk wanneer de onderzoeken plaatsvinden. Je zal per week worden ingepland. Het aantal uur verschilt per week, en zal variëren van 0 tot 20 uur.

Ben je heel gastvrij, een echte regelaar, vind je het niet erg om flexibel te werken en woon je in (of in de directe omgeving van) Hilversum? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Marktonderzoeksbureau

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar flexpool@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 0Flexibel, 0 tot 20
Salaris:
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Hilversum
Vacaturenummer: 16162