Vacature Notarieel Secretaresse Vastgoed Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij een groot organisatietalent, stressbestendig, zeer nauwkeurig en heb je minimaal drie jaar ervaring als Notarieel Secretaresse in het vastgoed? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn wij momenteel op zoek naar een Notarieel Secretaresse. Onze opdrachtgever is een modern advocaten- en notariskantoor. Het is een internationale organisatie met verschillende vestigingen verspreid over diverse landen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en Azië.

Bij de Nederlandse vestigingen werken ongeveer 50 advocaten en notarissen op verschillende vakgebieden. Dagelijks adviseert onze opdrachtgever middelgrote, grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als internationaal.

In deze functie verricht je alle voorkomende secretariaatswerkzaamheden en diverse coördinerende, signalerende en organiserende taken uit ter ondersteuning van het notariaat. Je voert deze taken uit voor enkele (kandidaat-) notarissen en je bent verantwoordelijk voor telefoon- en postbehandeling, het bijhouden van de agenda's, het verzorgen van legalisaties, het uitwerken van correspondentie, akten en adviezen, dossiervorming en archivering.

Wij bieden:
  • Een informele werksfeer;
  • Veel ruimte voor eigen initiatief;
  • Prima arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden.

Wij vragen:
  • HBO werk- en denkniveau en min. drie jaar werkervaring als notarieel secretaresse vastgoed- en ondernemingsrecht; ervaring met vastgoed is een must, met ondernemingsrecht is een pré.
  • Een talent in organiseren, voortgangsbewaking en signalering;
  • Een enthousiaste, proactieve en initiatiefrijke inzet;
  • Zeer nauwkeurig, stressbestendig en representatief;
  • Een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Een uitstekende beheersing van het Microsoft Office-pakket.

Over het bedrijf

Dit jonge, innovatieve internationale kantoor richt zich op Arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht, Europees en mededingingsrecht, Bank- en Effectenrecht en Financiering, IT/IP, Litigation and Dispute Management, M&A en Notarieel Recht.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 32
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16181