Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Lilian Frenkel
Ben jij een ervaren secretaresse, heb je een uitstekende talenkennis, kan je goed relativeren en ben je niet vies van hard werken? Dan is dit je nieuwe baan!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Juridisch Secretaresse. In deze functie sta je cliënten te woord, open je zaakdossiers, ben je verantwoordelijk voor het opmaken van processtukken en de termijnbewaking. Jij doet de afhandeling van telefoon en correspondentie en zorgt dat het digitaal archief goed wordt bijgehouden. Complex agendabeheer is voor jou geen probleem. Je bereidt vergaderingen voor, handelt declaraties af, en zorgt voor een efficiënt verloop van de dagelijkse gang van zaken en creëert structuur in de chaos van hectische werkzaamheden.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken voor deze rol een representatieve, stressbestendige en flexibele secretaresse. Snel schakelen is voor jou geen enkel probleem. We zoeken iemand met een vrolijke en enthousiaste instelling, die goed kan relativeren en in het bezit is van een professionele werkhouding. Daarnaast is het belangrijk dat je zelfstandig kan werken.

  • Een opleiding op HBO- of WO-niveau (Schoevers of een andere relevante juridisch secretariële opleiding een pré);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Goede kennis van MS Office pakket.

Contact

Interesse in de vacature? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 mogelijk
Salaris:
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16146