Vacature Jr. Secretaresse Real Estate Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij een geboren multitasker met gevoel voor verhoudingen? Ben jij iemand die graag initiatief neemt en heb je enige ervaring in de advocatuur? Dan hebben wij voor jou de ideale startersbaan!

Over de functie

Voor een van onze internationale opdrachtgevers in de advocatuur zijn wij op zoek naar een Junior Secretaresse voor de sectie Real Estate.

De sectie Real Estate, waar een klein hecht jong team werkt, kenmerkt zich door complexe en uitdagende zaken. Er hangt een gezellige, open en informele sfeer. De ondersteuning bestaat uit een aantal enthousiaste en ambitieuze secretaresses.

De werkzaamheden van deze functie zijn zeer uiteenlopend. Het is een uitdagende plek met veel ad-hoc werkzaamheden, van agenda beheer tot het beantwoorden van telefoon, postverwerking en archiveren van stukken. Daarnaast ben je degene die vertalers aanstuurt en stukken corrigeert. Je hebt veel contact met kantoorgenoten van andere praktijken binnen het bedrijf. De voertaal binnen het bedrijf is Engels, dit betekent dat groot deel van de correspondentie, stukken en telefoongesprekken in het Engels zal zijn.

Zijn wij op zoek naar jou? Dan ben je enthousiast, een snelle schakelaar en heb je een zeer proactieve houding. Je hebt een stevige persoonlijkheid en kan moeiteloos onder druk presteren. Voor deze functie moet je een hoge mate van accuratesse bezitten en organisatietalent hebben.

Overige eisen:
  • Minimaal in bezit van een VWO en/of HBO Rechten diploma;
  • 1-2 jaar ervaring in de advocatuur is vereist (mag ook in combinatie met een werkstage zijn);
  • Een uitstekende kennis van de verschillende Microsoft Office programma's;
  • Een uitstekende typevaardigheid;
  • Organisatorisch sterk;
  • Geen 9-5 mentaliteit;
  • Flexibel en stressbestendig;
  • Servicegerichte instelling.

We zijn voor deze rol op zoek naar een geboren multitasker en zelfstarter. Iemand met gevoel voor taal (zowel Nederlands als Engels) en die initiatief neemt. Proactief is je op het lijf geschreven en je hebt een probleemoplossende instelling. Ben je óók nog een positieve teamplayer? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Internationaal advocatenkantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 39
Salaris:
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16215