Vacature Management Assistent Bestuur

Lilian Frenkel
Ben je een echte organisator, een proactieve ondersteuner, weet je de juiste prioriteiten te stellen en heb je ondersteunende ervaring in een complexe bestuurlijke omgeving? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een Management Assistent, ter ondersteuning van het bestuur. Je beheerst de (complexe) agenda, je stelt jaarplanningen op, bewaakt actief de procesmatige en procedurele voortgang van lopende dossiers en opdrachten en acteert hierop proactief. Daarnaast ben je betrokken bij de (logistieke) voorbereiding van overleggen en vergaderingen. Je stelt prioriteiten en verzorgt zelfstandig de correspondentie (email en post) en daarnaast draag je zorg voor een efficiënte en snelle communicatie. Je werkt nauw samen met collega management assistenten.

Functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • Een aantal jaren ervaring in een ondersteunende rol op bestuursniveau;
  • Goede ervaring met Microsoft Office (vooral Outlook);
  • Goede beheersing van zowel het Nederlands als het Engels (mondeling en schriftelijk);
  • Flexibel en fulltime beschikbaar is een must.

Wij zoeken voor een ervaren ondersteuner, met een grote organisatiesensitiviteit die moeiteloos schakelt tussen de verschillende (bestuurlijke) niveaus. Je hebt gevoel voor verhoudingen, bent enthousiast, samenwerkingsgericht en je staat open voor nieuwe ontwikkelingen en ervaringen. Ben je de juiste kandidaat, dan ben je resultaatgericht, goed georganiseerd en in staat in een hectische en politiek gevoelige werkomgeving de juiste prioriteiten te stellen. Je bent proactief, klantvriendelijkheid en je hebt een integere werkhouding.

Wat wordt er geboden:
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden. Het is een fulltime functie.

Over het bedrijf

Grote onderwijsinstelling.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40minder is niet mogelijk
Salaris:
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16230