Vacature Personal Assistant Amsterdam

Lilian Frenkel
Ben jij een echte multitasker, ben je communicatief sterk en weet jij je weg te vinden in de advocatuur? Heb je een secretariële achtergrond en ben jij iemand die goed het overzicht weet te houden, ook als het hectisch is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Ter uitbreiding van het team op de Arbeidsrecht praktijk is onze opdrachtgever op zoek naar een Personal Assistant die primair één van de partners gaat ondersteunen. Daarnaast zal je ondersteunend zijn aan de overige drie teamleden van de praktijk, wanneer nodig en wanneer daar ruimte voor is.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met allround brede secretariële ervaring binnen de advocatuur. Je zal verantwoordelijk zijn voor o.a. agenda beheer, afhandelen van telefoon- en e-mailverkeer, brieven opstellen, spellingscontrole en opmaak van documenten.

Ben jij de PA die wij zoeken, dan ben je representatief, proactief en organisatorisch sterk. Je moet goed overzicht kunnen bewaren en uitermate goede communicatieve, vooral schriftelijke-vaardigheden hebben in het Nederlands en Engels. Multitasken is voor jou geen enkel probleem en jouw computer skills zijn volledig up-to-date. Je hebt minimaal een aantal jaar ervaring in de advocatuur, bij voorkeur op een arbeidsrecht praktijk, en weet hoe het is om te werken in een dergelijke dynamische omgeving.

Over het bedrijf

Is een middelgroot niche kantoor voor arbeidsrecht, ambtenarenrecht en maatschapsrecht in Amsterdam.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 32(PT dag bij voorkeur de vrijdag)
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vasteerst op uitzend/detacherings basis
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16114