Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Lilian Frenkel
Voor verschillende gerenommeerde advocatenkantoren in Amsterdam zijn wij regelmatig op zoek naar Juridisch Secretaresses (bij voorkeur Fulltime). Wij zoeken mensen die in een dynamische internationale omgeving willen werken, waar actuele zaken worden behandeld.

Over de functie

Het gaat om Juridische Secretaresse functies op verschillende rechtsgebieden binnen de advocatuur zoals procesrecht, ondernemingsrecht, fiscaalrecht en banking.

Wil jij de nieuwe rechterhand worden van één of meerdere professionals in een internationale omgeving? Haal jij er voldoening uit om, samen met de andere Secretaresses, binnen de praktijkgroep optimale ondersteuning te bieden? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken.

De juridisch secretaresse:
  • Fungeert binnen een praktijkgroep als eerste aanspreekpunt voor externe cliënten, maar ook voor collega's binnen kantoor;
  • Levert secretariële ondersteuning (internationaal telefoonverkeer, correspondentie, agendabeheer, post);
  • Voert zelfstandig de praktijkadministratie zoals het archiveren en beheren van dossiers;
  • Regelt afspraken in binnen- en buitenland en boekt reizen en accommodatie;
  • Werkt - al naar gelang de praktijk waarin je werkzaam bent en je ervaring - correspondentie en stukken uit.

Wij zijn op zoek naar secretaresses met minimaal 3 jaar ervaring in de advocatuur en die beschikken over een afgeronde opleiding MEAO/Schoevers of vergelijkbaar. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zeer goed en je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en een representatief voorkomen. Je denkt proactief mee en kunt eigen taken organiseren. Tevens heb je goede kennis van het Microsoft Office pakket.

Een dictafoontest (Nederlands en Engels) is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Herken je jezelf in het profiel van Juridisch Secretaresse en wil je in aanmerking komen voor deze functie? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 uur is bespreekbaar
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBOWO
Dienstverband: Vast, TijdelijkAfhankelijk van vacature
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16302