Vacature Commercieel Adviseur Hout Bussum

Stephan Dumas
Ben jij een commerciële, klantgerichte en charismatische adviseur? Heb je een opleiding op minimaal HBO niveau en heb je ervaring in een soortgelijke functie? Dan zoeken wij jou!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een grote speler in de timmerindustrie, zoeken wij een adviseur.

Als adviseur ben je zowel op strategisch en tactisch als op operationeel niveau bezig om een verbonden merk op de kaart te zetten en naar een hoger niveau te tillen. Je ondersteunt de organisatie op een proactieve en inspirerende wijze in het behalen van haar doelstellingen. Je bent hands on bezig en verantwoordelijk voor alle activiteiten in de markt. Dit zal o.a. zijn het inspireren en motiveren van woningbouwcorporaties, aannemers en architecten. Daarnaast ondersteun je de aangesloten bedrijven en volg je de actuele ontwikkelingen in de markt.

Wie zoeken wij?
Onze perfecte kandidaat beschikt over een diploma op minimaal HBO niveau en heeft ruime werkervaring opgedaan binnen een soortgelijke functie binnen de Hout branche. Je hebt charisma, bent creatief, commercieel en zeer klantgericht. Daarnaast heb je een sterk analytisch vermogen en kan je goed omgaan met deadlines. Zowel zelfstandig werken als in een team is aan jou besteed. Verder ben je enthousiast, proactief en stressbestendig.

Over het bedrijf

Deze branchevereniging behartigt de gezamenlijke en individuele belangen van ca 200 leden, waaronder architecten, aannemers vereniging van eigenaren en particulieren.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris: i.o.
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Bussum
Vacaturenummer: 16342