Vacature Recruitment & Office Assistant bij Projob

Stephan Dumas
Ben jij degene die altijd alles regelt en coordineert en op de hoogte is van wat er overal speelt? En vind jij het leuk om je te verdiepen in de wereld van HR en Recruitment? Dan zijn wij op zoek naar jou ter versterking van ons Projob team!

Over de functie

Wij zijn per direct op zoek naar een Recruitment & Office Assistant. Voor deze spin-in-'t-web functie zijn wij éigenlijk op zoek naar een alleskunner.

Je bent servicegericht. Nog voor iemand binnen is heb jij zijn/haar jas al in de hand. Hospitality is écht je tweede naam. Je hebt oren op stokjes en kunt snel schakelen. Je bent niet alleen je eigen ogen en oren, maar bij drukte ook die van je collega's. Je probeert op alle fronten mee te denken en te vernieuwen.
Kwaliteit vinden wij ontzettend belangrijk, dit houd je dan ook overal in de gaten. Last but not least; je houdt van goede koffie en er valt met je te lachen.

Je komt te werken in een zelforganiserend team. Misschien moeilijk om je daar iets bij voor te stellen, maar 1 ding is zeker; je hebt veel vrijheid. Er is veel ruimte voor initiatief en 'out-of-the-box' denken, maar dit vraagt ook een grote mate van verantwoordelijkheid. Je bent niet voor één gat te vangen, bent oplossingsgericht en hebt een grote dosis doorzettingsvermogen. Je hebt ook echt een signalerende rol, dus je bent zeker in staat je collega's aan te spreken op gemaakte afspraken.

Onze Recruitment/ Office Assistant heeft maximaal 3 jaar ervaring als ondersteuner in de zakelijke dienstverlening en is woonachtig in Amsterdam. Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, uitstekende beheersing van zowel het Nederlands als het Engels en je bent een geboren multitasker. Ondersteunen zit je in het bloed en je hebt een brede interesse in mensen. Je bent zeer actief op verschillende Social Media en hebt bij voorkeur ervaring in het beoordelen van cv's. Én, je vindt het leuk om wervende vacatures te schrijven en je bent fulltime beschikbaar.

Wat we bieden:
Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een goede werksfeer met gezellige en professionele collega's. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor ontspanning en plezier. De juiste persoon op de juiste plek, daar gelooft Projob in.

  • Diverse opleidingen om jezelf te ontwikkelen;
  • Maandelijkse stoelmassage;
  • Dagelijks een verzorgde en verse lunch;
  • Heerlijke koffie;
  • Een paar potjes tafelvoetbal per dag om je scherp te houden;
  • Na een jaar dienstverband de mogelijkheid om je extern te laten coachen;
  • Na 5 jaar dienstverband een doorbetaald sabbatical van 5 weken.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Heb je interesse in de functie van Recruitment/Office Assistant en herken je jezelf in het profiel? Stuur dan je CV met motivatie naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie kun je ons bereiken op 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16553