Vacature Junior Notarieel Secretaresse Amsterdam

Stephan Dumas
Heb jij ervaring als notarieel secretaresse, kan je zelfstandig werken en zoek je een nieuwe uitdaging? Lees snel verder!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een grote speler in de advocatuur, zijn wij op zoek naar een Junior Notarieel Secretaresse.

Wij zoeken een Jr. secretaresse voor de gecombineerde praktijk familierecht/ ondernemingsrecht. Een enthousiaste secretaresse, bij voorkeur met enige ervaring in het notariaat of iemand die bewust voor het notariaat kiest en al een beetje weet wat het notariaat inhoudt. Je gaat in deze functie nauw samenwerken met twee andere, ervaren secretaresses en ondersteunt samen twee kandidaat-notarissen.

Wie zoeken wij?
Iemand die zeer betrokken, leergierig, accuraat en enthousiast is. Het is belangrijk dat je zelfstandig kan werken. Na een inwerkperiode zal je zelfstandig eenvoudig inhoudelijke zaken gaan voorbereiden.
Je hebt hiervoor een goede beheersing van zowel het Engels als het Nederlands nodig (in woord en geschrift).

De functie is voor fulltime, maar 4 dagen is mogelijk, met de parttime dag op dinsdag of donderdag.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.
We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 uur bespreekbaar
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16574