Teamsecretaresse Proces- en Verzekeringsrecht

Stephan Dumas
Ben je een zelfstarter, heb je ervaring als Juridisch Secretaresse, uitstekende taalvaardigheid in het Nederlands en het Engels én ben op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een groot internationaal advocatenkantoor, zijn wij per direct op zoek naar een Team Secretaresse Proces- en Verzekeringsrecht.

Werkzaamheden:
  • Agendabeheer;
  • Cliënt- / opdracht administratie (CMS- zaken aanmaken in het content management systeem/DMS);
  • CRM systeem up-to-date houden;
  • Bewaken van het declaratieproces (fungeren als schakel tussen debiteurenbeheer, zakenadministratie en incidenteel met de cliënt);
  • Alle standaard secretariële werkzaamheden (zoals productieactiviteiten, digitaal post- en archiveringsysteem, voorbereiden afspraken en overleggen).

Eisen:
  • HBO werk- en denkniveau;
  • 3 tot 5 jaar relevante werkervaring als Juridisch Secretaresse, bij voorkeur binnen een procespraktijk;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van het gehele Microsoft Office pakket met specifieke kennis van PowerPoint.

We zijn op zoek naar iemand die echt wil aanpakken en niet bang is om vragen te stellen. Je bent een echte teamplayer en bent flexibel inzetbaar binnen het team. We zijn op zoek naar een energieke, spontane en zelfverzekerde Teamsecretaresse. Ben je onze perfecte kandidaat dan ben je correct, discreet en diplomatiek. Je bent direct in je communicatie en bent organisatiesensitief. We zoeken iemand die zeer proactief, zelfstandig en stressbestendig is. Je hebt een flexibele opstelling en je bent allround in de samenwerking met je team van collega's, Ben je daarnaast kritisch, betrokken, pragmatisch, een zelfstarter en ook nog eens oplossingsgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over het bedrijf

Dit Nederlandse advocaten- en notariskantoor is adviseur van zowel nationale als internationale bedrijven en instellingen. Er heerst een zakelijke en professionele bedrijfscultuur.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 384 dagen ook mogelijk (wo pt dag)
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16561