Vacature Projectsecretaresse Hoofddorp

Saskia Stuve
Ben jij een doorpakker met ervaring als projectsecretaresse? Ben je loyaal en een vooruitdenkende doener? En ben je daarnaast proactief en accuraat? Lees dan snel verder!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar een Projectsecretaresse ter ondersteuning van de projectorganisatie(s). Je werkt 4 dagen op kantoor in Hoofddorp en 1 dag in Den Haag.

Beschrijving werkzaamheden:
 • Inhoudelijk voorbereiden, bijwonen en notuleren van diverse interne en externe vergaderingen, zoals werk- en stuurgroepvergaderingen, projectteamoverleggen etc.;
 • Opstellen en proactief bewaken van actielijsten;
 • Verzorgen van correspondentie;
 • Coördineren van afspraken alsmede agendabeheer;
 • (Mede) organiseren van meetings en presentaties;
 • Onderhouden van externe (internationale) contacten van de projectverantwoordelijke;
 • Archivering;
 • Waar mogelijk vervangen van de procesmanager;
 • Alle voorkomende werkzaamheden die direct of indirect verband houden met de functie.

Functie-eisen:
 • HBO werk- en denkniveau, secretaresseopleiding is een pré;
 • Ruime relevante werkervaring op een vergelijkbaar niveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • In bezit van rijbewijs B en in bezit van een auto.

We zijn voor deze rol echt op zoek naar een opgewekte, enthousiaste, zelfstandige rechterhand met een flexibele instelling. Je hebt een doortastende en prettige, open persoonlijkheid en je weet wat het inhoudt een ondersteunende rol te vervullen. Ben je onze perfecte kandidaat, dan ben je geïnteresseerd in de activiteiten van de organisatie en vind je betrokkenheid zeer belangrijk. Je neemt graag werk uit handen, bent een echte teamplayer, discreet, tactvol en je hebt een proactieve houding.
Je bent organisatorisch sterk, een echte doener. Er wordt van je verwacht dat je mee- en vooruitdenkt, initiatief toont, uitstekend prioriteiten kan stellen en herzien, ook in hectische situaties. Accuratesse, structuur aanbrengen en snel schakelen zijn jou op het lijf geschreven. Ad hoc werkzaamheden zie jij als een ware uitdaging en je gaat efficiënt te werk.

Je bent in staat te fungeren als klankbord en je communiceert open met het management. Daarnaast ben je zeer loyaal in de samenwerking met hen. Je hebt gevoel voor verhoudingen en een no-nonsense mentaliteit. Samenwerking op basis van gelijkwaardigheid vind je belangrijk, maar je kent je eigen taken met de daarbij behorende verantwoordelijkheden. Last but not least, je weet dingen op een prettige wijze gedaan te krijgen, hebt oog voor detail en je bent een representatieve gastvrouw.

Over het bedrijf

Een onafhankelijk internationaal vastgoedontwikkelaar en investeerder.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4036 bespreekbaar, 4 dgn Hoofddorp, 1 dag Den Haag
Salaris: €2600,- tot €3000,- excl. 8% vakantiegeld
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Hoofddorp
Vacaturenummer: 16783