Vacature Business Support Officer bij Projob

Sonja Kos
Ben jij een veelzijdige ondersteuner met ervaring op een backoffice afdeling, bij voorkeur bij een uitzendbureau? Heb je gevoel voor cijfers en ben je accuraat en stressbestendig? Voor onze support afdeling zijn wij op zoek naar een business support officer voor minimaal 36 uur per week.

Over de functie

Voor onze Business Support afdeling in ons authentieke Amsterdamse pand vlakbij het dynamische Museumplein, zijn wij op zoek naar een Business Support Officer, fulltime of 36 uur per week.

De afdeling wordt bemand door 3 mensen, een hecht en samenwerkend team. Ieder werkt vanuit zijn eigen specialisme en kennis maar met een gemeenschappelijk doel: een veelzijdige ondersteunende, accurate, communicatieve en verbindende support afdeling op het gebied van financiële- en salarisadministratie, wet- en regelgeving van de arbeidsmarkt en secretariële ondersteuning voor de business units en directie.

Wie wij zoeken:
Onze ideale Business Support Officer is een open, integer, flexibel en zelfstandig persoon met minstens 3 jaar relevante werkervaring, liefst in de uitzendbranche. Accuraat, administratief, cijfermatig, communicatief en met kennis van MS Office en boekhoudprogramma's. Hij of zij heeft interesse in de wet- en regelgeving rond de arbeidsmarkt en het bijhouden van alle ontwikkelingen hierin.

Wat ook belangrijk is:
In verband met onze internationale kandidaten en opdrachtgevers is een goede beheersing van de Engelse taal noodzakelijk, in woord en geschrift. Voor Nederlands geldt dit als vanzelfsprekend.

Wat we bieden:
Een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Een eerlijk en professioneel interview waarin we je een Persoonlijke Profiel Analyse afnemen die jou en ons een waardevol inzicht biedt in wat jou motiveert en welke werkomgeving voor jou het meest geschikt is. De juiste persoon op de juiste plek, daar gelooft Projob in.

Over het bedrijf

Projob is een full-service arbeidsmarktspecialist die ook (loopbaan)coaching, workshops & trainingen aanbiedt en acteert als HR businesspartner.

Contact

Heb je interesse in de functie van Business Support Officer en herken je jezelf in 'wie wij zoeken'? Stuur dan je CV met motivatie ter attentie van Sonja Kos naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie kun je ons bereiken op 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40of 36 uur per week
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16798