Vacature Junior Notarieel Medewerker Vastgoed

Stephan Dumas
Heb jij administratieve ervaring in een juridische omgeving, kun je uitstekend zelfstandig werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees snel verder!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers, een groot internationaal juridisch advieskantoor, zijn wij op zoek naar een (Junior) Notarieel Medewerker.
In deze functie maak je deel uit van het team van de vastgoedpraktijk en ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig in behandeling nemen van eenvoudige dossiers op vastgoedgebied. Dit ter ondersteuning van een klerk / (kandidaat-)notaris die uiteindelijk verantwoordelijk is voor het dossier. De voorkomende werkzaamheden staan in het teken van het gehele traject rond koop- en hypotheekaktes, inclusief het voeren van besprekingen met cliënten, opvragen en controleren van informatie, het in concept opstellen van notariële aktes, maar de ook de (financiële) afhandeling na het passeren.

Wie zoeken wij?
De ideale kandidaat is iemand met minimaal 2 jaar ervaring als notarieel medewerker die klaar is voor een volgende uitdaging. Kernwoorden zijn: accuraat, enthousiast, flexibel, goed in Nederlands en Engels in woord- en geschrift.

Overige functie-eisen zijn:
  • Minimaal HBO Rechten diploma in bezit en/of afgeronde WO Rechten master;
  • Voorkeur fulltime beschikbaar, maar 80% is bespreekbaar;
  • Ervaring hebben als juridisch/notarieel ondersteuner is een pré;
  • Bewust kiezen voor een ondersteunende functie op inhoudelijk niveau.

Over het bedrijf

Groot internationaal juridisch advieskantoor.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 4032 uur is bespreekbaar
Salaris:
Opleidingsniveau: HBOWO
Dienstverband: Vasteerst 6 maanden, daarna jaarcontract
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16760