Vacature Juridisch Secretaresse Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij een ambitieuze aanpakker, kan jij in een hectische omgeving perfect het overzicht houden en weet jij je weg te vinden in de advocatuur? Ben jij ambitieus, klantvriendelijk en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd in media- en intellectueel eigendomsrecht, gevestigd in het centrum van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse die het secretariaat zal gaan runnen. Samen met een andere secretaresse ben jij verantwoordelijk voor de ondersteuning van de vijf advocaten die er werken. Daarnaast houdt een deel van de functie in dat je PA-taken vervult voor een Partner.

Je gaat werken bij een niche kantoor dat zich uitsluitend bezig houdt met spraakmakende zaken op het gebied van de media in de creatieve sector.

Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie bij een organisatie met een informele werksfeer. Je zal verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je bezig houden met allerhande secretariële werkzaamheden waaronder; agendabeheer, het samenstellen van processtukken en alle overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden. Omdat het gaat om een klein kantoor, zijn de werkzaamheden breed. Daarbij is dit een unieke kans voor een ambitieuze aanpakker die het als een mooie uitdaging ziet de leiding te nemen op het secretariaat.

Onze ideale kandidaat is: stressbestendig, representatief, accuraat en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt humor, kan perfect prioriteiten stellen en sluit gemakkelijk aan bij de bestaande werkwijze. Je hebt minimaal een HBO werk- en denkniveau én relevante ervaring als juridische secretaresse binnen de avocatuur.

Over het bedrijf

Een ambitieus advocatenkantoor gespecialiseerd in media- en intellectueel eigendomsrecht, gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Contact

Herken je jezelf in het profiel? Reageer dan zo snel mogelijk en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 3240 u mogelijk
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16697