Vacature Junior Secretaresse Litigation Amsterdam

Stephan Dumas
Heb jij ongeveer 2 jaar werkervaring in een ondersteunende of administratieve rol en heb je daarbij veel ervaring opgedaan met MS Office en Outlook? Ben je zeer vaardig met computers en heb je een HBO werk - en denkniveau? Wij zoeken een junior Secretaresse voor een procespraktijk!

Over de functie

De secretaresse die we zoeken zal primair gaan werken voor 4 advocaten (2 medewerkers en 2 advocaat stagiaires).

Het zijn hele verschillende werkzaamheden variërend van:
  • Secretariële werkzaamheden;
  • Voorbereiden + indienen processtukken;
  • Termijnenagenda;
  • Agendabeheer;
  • Bijhouden van de inboxen;
  • Bijhouden digitale dossiers;
  • Telefoon beantwoorden;
  • Administratieve werkzaamheden zoals het verwerken van mark-ups, maken van presentaties, printopdrachten.

De kandidaat
Voor deze functie zoeken wij een junior collega met ongeveer twee jaar werkervaring. Dit hoeft geen ervaring als secretaresse bij een advocatenkantoor te zijn, maar een must is hierbij dat je ervaring hebt opgedaan met MS Office en Outlook. Je bent zeer vaardig met de computer. Het is belangrijlk dat je secuur en zelfstandig werkt, snel kan opstarten, goed kan plannen en dat discreet werken een vanzelfsprekendheid is.

Deze functie is geschikt voor iemand met een HBO werk - en denkniveau en ongeveer twee jaar werkervaring in een ondersteundende of administratieve rol. Het zeer goed beheersen van de Nederlandse taal en zeker ook Business English is een vereiste, zowel mondeling als schriftelijk. Verder is het belangrijk dat je een nuchter persoon bent, integer, tegen drukte kunt en organisatie sensitief bent. Tenslotte wordt er van je verwacht dat je goed in een team kunt werken en ben je bereidt jouw collega secretaresses te helpen bij drukte, vakantie of ziekte.

Deze vacature is per september of oktober beschikbaar en is voor 40 uur per week.

Over het bedrijf

Vooraanstaand internationaal advocatenkantoor met een pragmatische, snelle en hoogwaardige dienstverlening.

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen? Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40
Salaris:
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16833