Vacature Juridisch Secretaresse/PA Amsterdam

Stephan Dumas
Ben jij een georganiseerd persoon, die stevig in de schoenen staat en weet jij je weg te vinden in de advocatuur? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over de functie

Voor onze opdrachtgever, een ambitieus advocatenkantoor gevestigd in Amsterdam Zuid vlakbij het Vondelpark zijn wij op zoek naar een ervaren juridisch secretaresse / PA. Samen met een andere secretaresse ben jij verantwoordelijk voor het gehele secretariaat. Jullie ondersteunen de vijf advocaten die er werken en in het bijzonder ben je de sectraresse van één van de naampartners. Voor deze partner zal je ook PA-taken vervullen.

Je gaat werken bij een interessant niche kantoor dat zowel op internationaal als nationaal gebied werkt. Ze zijn gespecialiseerd in vastgoed, het bedrijfsleven en leisure (vertegenwoordiging van hotels, luchtvaartmaatschappijen etc). Met deze functie bieden wij je een uitdagende en afwisselende positie in een informele werksfeer. Een kantoor waarbij samen wordt geluncht en er tweewekelijkse een personeelsborrel plaatsvindt.

Je zult verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor en je zal je bezighouden met allerhande secretariële werkzaamheden waaronder agendabeheer, het samenstellen van processtukken en alle overige voorkomende ondersteunende werkzaamheden. Omdat het gaat om een klein kantoor, zijn de werkzaamheden breed. De advocaten zijn regelmatig weg, dus ze zijn op zoek naar een secretaresse die initiatief neemt, en zelfstandig werkt. Uitstekend Nederlands en Engels (voornamelijk mondeling) is een vereiste en handigheid in IT een grote pré.

Jij bent: stressbestendig, representatief, accuraat. Je pakt de dingen snel op, behoudt gemakkelijk het overzicht en je hebt humor.

Over het bedrijf

Niche kantoor binnen de advocatuur. Internationaal en nationaal: Zijn externe Juridische afdeling voor bedrijven, Procespraktijk en Adviespraktijk. Vastgoed en Leisure (vertegenwoordiging van hotels, luchtvaartmaatschappijen etc)

Contact

Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de functie-eisen?
Reageer dan direct en voeg jouw CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kan ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie zie onze website www.projob.nl of bel 020-5738300.

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 40must, 4 dagen is niet bespreekbaar!
Salaris:
Opleidingsniveau: MBOHBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16848