Vacature Float Assistant (EA) Amsterdam

Heb jij ervaring met projectmatig werken en ben jij een echte regelaar, wil je graag inspringen als vraagbaak, is een hectische rol voor jou geen probleem en ben je op zoek naar een fulltime nieuwe uitdaging? Lees dan onderstaand profiel!

Over de functie

Voor een van onze opdrachtgevers in executive search zijn wij op zoek naar een Float Assistant / Executive Assistant die kan inspringen bij diverse practices. Samen met de consultant en een associate van de betreffende practice zul je op zoek gaan naar de perfecte kandidaat op executive management niveau.

Enkele voorkomende werkzaamheden:
  • Ondersteunen van de consultant (telefoon, mail, agendabeheer, correspondentie);
  • Redigeren en helpen opstellen van teksten in het Nederlands en Engels (pitches, proposals kandidatenrapporten);
  • Up-to-date houden van dossiers en database;
  • Organiseren van meetings (grotendeels in het buitenland), ontvangen van bezoekers en zorgen voor catering-, vergadering-, hotel- en reisreserveringen.

Je verzorgt de rol van informatiesluis tussen de consultant en andere collega's enerzijds en tussen de consultant en klanten en potentiële kandidaten anderzijds. Je bewaakt deadlines en neemt zelfstandig actie waar nodig. Daarnaast draag je zorg voor een goede voortgang van lopende zaken.

Eisen:
  • HBO-niveau;
  • Engels (near) native, vloeiend Nederlands;
  • Uitstekende beheersing Word, Outlook, Powerpoint en Excel zijn een vereiste;
  • Ervaring met projectmatig werken;
  • Fulltime beschikbaar.

Wij zijn voor deze plek op zoek naar een projectmatig ingesteld organisatietalent met ervaring in het internationale bedrijfsleven. Je beschikt over zeer goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je hebt oog voor detail en bent erg kritisch. Je bent tactvol en je hebt gevoel voor verhoudingen. Stressbestendigheid en flexibel zijn termen die bij je passen. Ben je daarnaast een collegiale teamspeler die goed de zakelijke en menselijke aspecten van de organisatie kan inschatten? Dan zoeken wij jou!

Over het bedrijf

Executive Search bedrijf.

Contact

Interesse in de vacature? Reageer via de sollicitatiebutton en voeg je CV en een korte motivatie toe. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. Je kunt ook mailen naar welkom@projob.nl. Voor meer informatie bel 020-5738300. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Over deze vacature:

Aantal uren per week: 3240
Salaris: i.o.
Opleidingsniveau: HBO
Dienstverband: Vast
Standplaats: Amsterdam
Vacaturenummer: 16894