Projob

Gratis ontwikkeladvies

Vanaf begin december een gratis ontwikkeladvies op maat!

Werkenden en werkzoekenden, inclusief flexwerkers en ZZP’ers, kunnen vanaf begin december kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerde Loopbaancoach. Dit ontwikkeltraject is onderdeel van het steun- en herstelpakket ‘NL leert door’, dat door de overheid wordt aangeboden. Zo krijgen werkenden en werkzoekenden een kans om zich aan te passen aan de nieuwe economische realiteit en de veranderingen op de arbeidsmarkt. 

Projob heeft vaste loopbaancoaches klaarstaan om uw medewerkers een ontwikkeltraject aan te bieden. Daarnaast werken wij in cocreatie met meerdere gekwalificeerde loopbaancoaches zodat we de beste match voor jouw specifieke vraag en achtergrond kunnen maken.

Informatie

Meld uw medewerker nu al aan, wij informeren u graag over de mogelijkheden. 

Is uw medewerker toe aan een nieuw toekomstbeeld en zou hij/zij bij het definiëren van een nieuw arbeidsmarktprofiel hulp kunnen gebruiken? 

Neem dan contact met ons op via onderstaande button. Aangezien er in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar worden gesteld, is het belangrijk dat de aanmelding snel plaatsvindt. Wij verwerken de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. De daadwerkelijke toekenning wordt door de overheid bepaald. 

  • We nemen binnen 2 werkdagen contact op 
  • We informeren over de mogelijkheden, criteria en werkwijze
  • We selecteren de coach met kennis en expertise passend bij de achtergrond en vraag

De vaste loopbaancoaches die klaarstaan 

Marieke Verhagen

Shereen Leissius

Fida van Loen