Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Stephan Dumas

Enthousiast, Flexibel, Daadkrachtig, Service- & Oplossingsgericht
T: +31205738300 | E: welkom@projob.nl |

Recruitment Consultant / HR Business Partner

Stephan Dumas is Recruitment Consultant en HR Business Partner bij Projob. Maar wat drijft hem als persoon en maakt hem enthousiast?
Als Stephan Dumas over voetbal begint te vertellen dan weet je meteen wie je voor je hebt: een gepassioneerd voetballiefhebber door en door. Niet alleen supporter maar zelf ook een fanatieke speler.

“Het kampioenschap dat ik een aantal jaar geleden met ons voetbalteam heb behaald was een prijs die ik en mijn teamgenoten nooit meer zullen vergeten! Het proces naar het kampioenschap toe en het uiteindelijk vieren daarvan was een onvergetelijk feest! Hoe gedreven ik ben? Ik kan naar een wedstrijd kijken en mezelf dan ineens horen roepen dat ik het beter zou doen. Terwijl ik echt wel weet dat het moeilijker is dan je denkt!”
 
Onlangs is Stephan bij Projob ook meer verantwoordelijk geworden voor interne HR vraagstukken. Een ambitie die hij sinds zijn studie HRM altijd al heeft gehad. In deze rol schakelt hij op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Zijn werk, gezin, maar ook zeker gezellige avonden met vrienden en het bezoeken van festivals, daar wordt hij blij van. Deze mix van wat hem krachtig en enthousiast maakt, klopt bij de rol die hij graag in het team inneemt: kennisdeler en optimist. En, ook met hoe anderen hem zien: loyaal, behulpzaam, verbinder, flexibel, betrokken.