Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

Els Brouwer

Humor, Ondernemend, Kunstzinnig, Analytisch
T: +31205738383 | E: companyonboarding@projob.nl |

Executive Director - Projob Company Onboarding

Els Brouwer is Executive director van Projob Company Onboarding. Met het opzetten en uitbouwen van nieuwe concepten binnen Projob is zij in haar element. Innoveren en kennis delen ziet ze als haar rol binnen het team. Naar buiten toe pakt zij ook wel de rol van onderhandelaar.

Els heeft zich laten inspireren door haar opleiding tot Chief Storytelling Officer aan de Storytelling Academy. “Voor mij kwamen daar allerlei studies die ik daarvoor had gedaan bij elkaar. Als kind was ik al gek op verhalen en schreef ik dagboeken vol, ik heb een kunstopleiding gedaan omdat beelden mij soms weer meer raken dan woorden. Door deze opleiding kan ik mensen en ook organisaties helpen om met impact over eigen ervaringen, veranderingen of over zichzelf te praten. Daar geniet ik van.

Haar handen jeuken als ze ziet dat er kansen blijven liggen. In de arbeidsmarkt draait het voor haar om kansen zien en daarop in te spelen. Om net even verder te willen denken over wat er nog meer mogelijk is naast dat wat er al is. 

Als je vraagt waar Els trots op is dan zegt ze: “Ik was heel trots, en tegelijkertijd vond ik het ook wel eng, toen mijn eerste boek uitgegeven werd. Tijdens de feestelijke lancering in een boekhandel in Amsterdam Zuid stond ik ineens tussen mensen die me dierbaar waren maar ook vreemden die mijn boek gingen lezen. Daar sliep ik toen ‘s nacht ineens niet van.” 

Logisch dat ze de tijd kwijt raakt als ze aan het schrijven is. Maar ook als ze tijd doorbrengt met haar twee kinderen die ze twee geweldige mensen vindt.

Anderen zien haar als een aanpakker met creatieve ideeën, fanatiek met spelletjes en iemand die lekker kan koken.