Projob

Shereen Leissius

Praktisch, Betrokken, Sensitief, Zorgvuldig, Resultaatgericht
T: +31205738363 | E: coaching@projob.nl |

Senior Career Coach & Trainer / HR Business Partner

Shereen Leissius is Senior Loopbaancoach en trainer bij Projob maar is daarnaast ook Image Stylist. Deze laatste opleiding gaf een extra dimensie aan haar werk als coach: ”Mijn image styling opleiding heeft mij geleerd om op een heel ander manier naar mensen te kijken. Ik heb inzicht gekregen in hoe je de binnenkant en de buitenkant van de mens met elkaar overeen kan laten stemmen. Kleur en kleurcombinaties spelen daarbij een belangrijke rol.” 
 
Shereen neemt in het Projob team van nature de rol op zich van degene die op de details let, de to-do list bewaakt en de checklist bijhoudt. De kwaliteit is daarmee bij haar in goede handen. 

Als je aan Shereen vraagt waar haar handen van gaan jeuken of waar ze trots op is, zegt ze: “Door goed te kijken naar de kleuren die iemand draagt, de gekozen kledingstijl en de indruk die iemand maakt met z’n image, kan ik op een persoonlijke manier tips & tricks geven. Het mooie dat ieder mens in mijn ogen heeft wordt nog mooier dankzij mijn adviezen en daar word ik zelf dan weer blij van.”

Mensen die haar goed kennen zien haar als een empathisch luisteraar, iemand die iets goed kan uitleggen en….lekker kan koken! 
Bij inspanning hoort ook ontspanning en dat doet ze graag met lezen, muziek luisteren en kijken naar een goede serie op Netflix.