Projob

shereen leissiusShereen Leissius: (loopbaan)coach en trainer

Je innerlijke ontwikkeling laten harmoniëren met je uiterlijke presentatie

Shereen komt uit het HR vak en werkt sinds 2010 als (loopbaan-)coach en trainer bij Projob. Vanuit haar unieke kijk op de mens als totaal, innerlijk en uiterlijk, coacht en begeleidt Shereen vakkundig naar oplossingen, inzichten en zelfvertrouwen toe. Zij beschikt daarbij over een grote kennis van de arbeidsmarkt en organisaties (HR). 

Zij volgde de leergang Loopbaancoaching bij het Europees Instituut de Baak en de minor Loopbaancoaching tijdens haar HR studie. Shereen is gecertificeerd HR-testinstrument gebruiker van Thomas International en Pearson en werkt o.a. met van Ofman, Situationeel Leidinggeven, leerstijlen van Kolb en de STAR methodiek.

(Loopbaan)coaching 
(Loopbaan)coaching creëert een beter inzicht in je persoonlijkheid, kwaliteiten, valkuilen, drijfveren en ontwikkelingswensen. Shereen’s begeleiding bestaat uit individuele gesprekken op maat waarin vragen worden gesteld die gaan over wat jou boeit en motiveert in werk en wat (mogelijk) niet meer. De ontwikkelvragen zijn gericht op wat jou helpt om succesvol te zijn in het werk dat je dagelijks doet in combinatie met je privéleven. 

Specialisaties
Naast loopbaanbegeleiding, coaching, training en workshops heeft Shereen de volgende specialisaties:

Stress en Burn-out coach 
Shereen is gecertificeerd stress- en burn-out coach, in samenwerking met het CSR centrum. Stress is een belangrijke oorzaak van aandoeningen zoals burn-out en overspannenheid. Stress is 'volksziekte nummer 1’ van deze tijd. Shereen kan mensen met stress en burn-out gerelateerde klachten op een professionele wijze begeleiden. Zo kan overspannenheid en burn-out voorkomen worden, en kunnen mensen met een burn-out leren om beter met hun stress om te gaan, om een terugval in de toekomst te voorkomen.

 • Zij biedt ondersteuning bij het herstellen van de verstoorde balans. 
 • Zij legt relaties tussen oorzaak, gevolg en oplossing bij stress- en burn-out gerelateerde klachten.
 • Zij leert je om je energieniveau op te bouwen en je weer vitaler te voelen.
 • Tijdens de begeleiding biedt Shereen ontspanningstechnieken om stress te verminderen. 

Wil je gezond en vitaal leven? Doe aan stressmanagement!

Imago coach & stylist 
Sinds 2004 is Shereen Imago coach & stylist. Het gaat daarbij om aandacht voor de binnen- en de buitenkant als het gaat om een persoonlijke professionele presentatie.

 • Ze biedt kleur- & stylingadviezen die het imago en zelfvertrouwen versterken.
 • “Zien ze aan de buitenkant wel hoe goed je bent? Wat is je huidige imago en wat wil je uitstralen?”,  zijn vragen die Shereen samen met je bespreekt.
 • Je ontdekt hoe je jouw kwaliteiten zichtbaar(der) kunt maken, zodat je overtuigender en effectiever kunt functioneren.
 • Je wordt letterlijk en figuurlijk een spiegel voorgehouden.

Speed coaching 
Shereen zet haar veelzijdigheid als coach ook op een praktische en snelle manier in tijdens het speed coachen. 
Zij biedt je, tijdens een kort en persoonlijk gesprek van max. 45 minuten, de mogelijkheid om op een snelle manier tot de kern van de vraag te komen, een inzicht te krijgen of een bevestiging van iets, een richting te bepalen om daarna weer beter keuzes te kunnen maken of stappen te kunnen zetten op persoonlijk en professioneel vlak.

Overige specialisaties

 • Outplacement op maat
 • Coachen van managers en leidinggevenden
 • Spouse care, begeleiding van expats en/of hun partner op de Nederlandse arbeidsmarkt
 • Sollicitatietraining op maat (van cv tot persoonlijke presentatie)
 • Engelstalige coaching en/of training

Praktische gegevens

 • Contactgegevens: 06-15098570 en leissius@projob.nl
 • Locatie: Projob, Van Baerlestraat 63 – 65, Amsterdam of op een andere locatie in overleg

Wilt u meer weten over coaching in uw bedrijf?