Projob

Naar Trainingsoverzicht

Training De eerste indruk

  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • Projob, Amsterdam
  • individueel
  • 2,5 uur
  • 350,- excl. btw

Je komt binnen, zegt gedag, schudt hier en daar een hand en je hoopt dat je straks je tekst nog weet die je hebt bedacht om een goede indruk te maken. 
Jammer, het oordeel over jou is al geveld in de eerste paar seconden. Onbewust, maar niet minder onherroepelijk. 
In deze persoonlijke sessie plaatsen we de eerste indruk die je maakt op anderen in de spotlight. We verrassen je, helpen je om ingesleten patronen te doorbreken en zetten je aan het denken. De trainers houden je een spiegel voor en toetsen of hun indrukken kloppen met de realiteit, wat aanzet tot zelfreflectie.
Vervolgens zoomen zij in op naar voren gekomen aspecten en creëren zo bewustwording van de eerste indruk die je op anderen maakt. Hoe kom je zowel verbaal als non-verbaal over? En vooral wat kun je doen om je persoonlijke presentatie beter over het voetlicht te krijgen?

Onderwerpen die aan bod komen
Voorafgaand aan de sessie krijg je een aantal voorbereidende opdrachten. Tijdens de sessie gaan een image stylist, trainingsacteur en een communicatiespecialist in snel tempo met je aan de slag, met oefeningen, spiegelingen en persoonlijk advies.                                                               

Wat heb je geleerd?
Je krijgt inzicht in de eigen performance en verborgen en onbenut potentieel. Ook je uiterlijke presentatie leer je versterken door praktische handvatten die in de sessie worden aangereikt. Deze eyeopeners hebben grote impact. 

Praktische informatie

Kosten individuele maatwerk sessie: € 350,00 excl. BTW, inclusief stylingpas en uitgebreide hand-out 
Aantal deelnemers: individueel
Duur sessie: 2,5 uur
Locatie: Projob, Amsterdam