Projob

Naar Trainingsoverzicht

Workshop Dress for success in business

  • Offerte op maat
  • Persoonlijke Ontwikkeling
  • In overleg
  • vanaf 1 dagdeel
  • in overleg

In deze workshop maak je de vertaalslag van innerlijk naar uiterlijk: je weet wie je bent, waarom laat je dat dan ook niet zien? Als jij je goed voelt, straal je meer zelfvertrouwen uit en dat leidt tot succes op allerlei gebied. Het benadrukken van je persoonlijke kwaliteiten is geen ijdelheid, maar getuigt juist van inzicht in je sterke en mindere kanten.
We bieden de workshop aan als onderdeel van teambuilding of een teamuitje. Maar het is ook een goed cadeau-idee voor individuele medewerkers. Of voor je vrienden, bijvoorbeeld bij een vrijgezellenfeestje of vriendinnenuitje.

Onderwerpen die aan bod komen
Tijdens de workshop ervaar je op interactieve wijze zelf wat de juiste kleur en een bij jou passende stijl voor je doet. Iedere deelnemer neemt tijdens de workshop plaats voor de spiegel. We kijken met behulp van gekleurde analysedoeken welke kleuren het beste passen bij iedere persoon. Door met elkaar mee te kijken, leer je nog meer over wat kleuren kunnen doen voor je persoonlijke uitstraling. Ook besteden we aandacht aan de impact van bepaalde kleurcombinaties en styling op je imago. We delen handige stylingtips met je, zodat je met weinig middelen veel effect sorteert.

Wat heb je geleerd?
Je versterkt je uiterlijke presentatie en creëert een balans tussen wie je bent en wat je uitstraalt. Zodat je zelfverzekerder en overtuigender optreedt in je persoonlijke en professionele leven. Na afloop van de workshop ontvang je een kleurenpas, als geheugensteun. Dat is ook handig bij het shoppen.

Aan het einde van de workshop ontvangt iedereen een kleurenpas op creditcardformaat, een stylingpas en factsheets, als geheugensteun.

Praktische informatie
Duur: in overleg
Locatie: in overleg
Aantal deelnemers: maatwerk en 1 op 1 sessies zijn mogelijk
Kosten: op aanvraag