Projob

Naar Trainingsoverzicht

Werken in de overgang, leid dat maar eens in goede banen!

  • Offerte op maat
  • (Persoonlijk) Leiderschap
  • In overleg
  • min. 10
  • 2 aaneengesloten dagen, of 2 dagen in 1 week

In gesprek gaan over een onderwerp waar je meestal niet zo gemakkelijk over praat. De essentie van deze training is het vergroten van het inzicht in de levensfase waarin de overgang een belangrijke rol speelt en op welke wijze het van invloed is op je functioneren, in zowel je persoonlijke- als professionele leven.

Wat biedt deze training?
Deze training biedt jou de mogelijkheid om je persoonlijke situatie te inventariseren en op een positieve wijze met anderen in gesprek te gaan over relevante onderwerpen die van toepassing zijn in deze levensfase. Je krijgt inzicht en kennis over de werking van hormonen, de effecten hiervan op het functioneren en hoe je zelf positieve invloed kan uitoefenen om hier beter mee om te gaan. 
In een veilige setting wordt iedereen aangezet om je eigen actuele situatie onder de loep te nemen, je eigen wijsheid over dit onderwerp te vergroten door kennis en ervaringen te delen en van elkaar te leren. Door dit inzicht zal ook het functioneren in je werk positief beïnvloed worden.

Onderwerpen die aan bod zullen komen:
Er wordt gewerkt met een route met 5 haltes waar de deelnemers worden aangemoedigd tot zelfregie en persoonlijk leiderschap:
1.    Versterk je lichaam: wat doe je? (leefstijl en werkgewoonten)
2.    Versterk je gevoelsleven: wat voel je? (emoties en stemmingen)
3.    Versterk je denkwereld: wat denk je?( overtuigingen, motieven en belangen)
4.    Versterk je relaties: wie steunen je? (familie, vriendschappen, collega’s)
5.    Versterk je zelfregie: wat verdient aandacht met welke aanpak (actie) 

Welke inzichten zijn opgedaan en/of welke vaardigheden neem je mee naar huis?
Je vergroot je kennis over de werking van hormonen, krijgt inzicht in eigen leefstijl en praktische tips aangereikt hoe je gewoonten en overtuigingen kunt aanpassen. Daarnaast doe je ervaring op in het gemakkelijker bespreekbaar maken van dit onderwerp.  

Praktische informatie:

Duur: 2 aaneengesloten dagen, of 2 dagen in 1 week
Locatie: in overleg
Aantal deelnemers: minimaal 10
Inclusief: werkboek
Prijs: op aanvraag