Coaching

Coaching is de manier om de talenten van uw werknemer verder te ontwikkelen en de leerpunten aandacht te geven. Coaching draagt bij aan het optimaliseren van de prestaties van de totale organisatie.

Veel voorkomende onderwerpen in coachingstrajecten zijn:

  • omgaan met verandering;
  • inzicht in ontwikkelingspotentieel;
  • communicatiestijl;
  • inzicht in gedragspatronen;
  • inzicht in motivatie.

Werkwijze
In een gesprek met u en uw werknemer wordt een inventarisatie van de werksituatie gemaakt. Op basis hiervan bepalen we samen het gewenste doel van de coaching. Tevens worden het budget, de werkwijze, de evaluatiemomenten en de duur van het traject afgestemd, zodat duidelijk is wat kan worden verwacht. De coachingsgesprekken duren gemiddeld anderhalf uur en vinden plaats bij Projob of indien gewenst elders.

Wie zijn onze loopbaancoaches en wat is hun visie op ontwikkeling?
Hieronder kunt u doorklikken naar de profielen van onze vaste coaches. Projob werkt daarnaast in cocreatie met een mooie diversiteit van zelfstandige coaches, ieder met en eigen specialiteit.
Onderaan deze pagina
vindt u een link naar onze coaches in cocreatie.

Marieke Verhagen

 | 

Shereen Leissius

Marieke Verhagen   Shereen Leissius
Empathisch - Intuïtief
- Warm - Kundig
  Praktisch - Betrokken
- Sensitief - Zorgvuldig


Projob werkt in cocreatie met een mooie diversiteit van zelfstandige coaches ieder met hun eigen specialiteit.

Vanuit onze groep Interim professionals is een interessante diversiteit aan coaches ontstaan waar wij inmiddels mee samenwerken. Zo zijn daaronder meertalige coaches. Projob stelt u graag aan hen voor. Maak via de button hieronder kennis met ons coaches in cocreatie.