Projob

cocreatie

A-teams

Kent u ze nog: the A-team? Het A-team roept sentiment op maar meteen ook een gevoel van ‘We lossen het op!’.
En daarom hebben wij ervoor gekozen om met A-teams te werken. Onze A-teams bestaan uit zorgvuldig geselecteerde specialisten die als team bij bedrijven ingezet kunnen worden. Onze A-teams zijn duurzaam, want ze kunnen bij een opdrachtgever aangesloten blijven maar dan op flexibele basis.

Hoe werken onze A-teams?

Projob heeft de regisseursrol, bespreekt met de opdrachtgever wat er nodig is en stelt daarop A-teams samen van professionals, die met elkaar de vragen van een organisatie gaan oplossen. Projob blijft verantwoordelijk voor de kwaliteit, de communicatie, de planning, de continuïteit en de facturatie. 

Voorbeeld van een A-team:


Een A-team van coaches en trainers kan gezamenlijk een verandertraject of een project voor duurzame inzetbaarheid binnen een organisatie begeleiden en onderhouden. Zo’n A-team kan bestaan uit:

  • Organisatiedeskundige
  • LoopbaancoachTrainer
  • Vitaliteitsspecialist
  • Budgetcoach
  • Jurist/fiscalist 

Cocreatie Projecten

Samenwerken is een van de kernkwaliteiten van Projob en dat brengen we ook graag tot uiting door de cocreatie met zelfstandige professionals aan te gaan. Wij werken inmiddels in cocreatie met een aantal zelfstandige trainers in House of Learning & Development van Projob. Ook werken er interim coaches samen met onze vaste coaches in transitieprojecten of outplacementtrajecten. 

Cocreatie bij Projob, het is bewezen dat het werkt!

Wilt u meer weten of een afspraak maken?