Projob

Werving en selectie voor vast personeel

Het zijn de medewerkers die de organisatie dragen en helpen groeien. Projob zoekt daarom altijd naar de kandidaat die als persoon bij uw bedrijfscultuur past, over de juiste kennis en competenties beschikt, zich graag aan u wil verbinden en uw team niet alleen aanvult maar ook verrijkt.

Onze ervaring, kennis en netwerk zijn groot, ons CRM systeem volledig op maat gemaakt en onze sourcing en social media kennis altijd actueel. Dit stelt ons in staat u snel een selectie van gescreende kandidaten aan te bieden, die wij altijd persoonlijk hebben geïnterviewd.

Wij bieden Werving & Selectie voor administratief (zoals: secretarieel, receptie, juridisch, financieel, HR, marketing, communicatie, customer service, facilitair, logistiek, sales) of technisch personeel van mbo tot en met wo, in alle branches in midden- en grootbedrijf en voor multinationals. Wij doen dit op basis van een professioneel selectieproces en acteren ook als HR sparring en business partner. 

Projob is zoveel meer dan alleen uw leverancier.

Wilt u meer weten of een offerte aanvragen?

INFORMATIE OVER ANDERE DIENSTEN


Soms kan tijdelijk personeel een oplossing zijn als u nog onzeker bent over het juiste profiel. Kijkt u dan eens naar onze mogelijkheden voor tijdelijk personeel. 

Bent u op zoek naar een interim professional? Wij horen het graag!


Heeft u heel regelmatig tijdelijke krachten nodig, dan kunnen wij voor u een flexpool inrichten.

Heeft u zelf een geschikte kandidaat gevonden? Projob neemt met plezier de werkgeversrol van u over.