Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

ontwikkeling

onze diensten

COACHING IN UW BEDRIJF

Ontwikkeling en groei van werknemers, de controle hebben over eigen taken, motivatie en het benutten van talenten; daar gaat het binnen ieder bedrijf voor nu en in de toekomst steeds meer over. Coaching kan hierin een grote rol spelen en draagt bij aan het optimaliseren van de prestaties van de totale organisatie.

Lees meer

ORGANISATIE ONTWIKKELING

Projob biedt coaching en training aan voor organisatieontwikkeling op het gebied van de zachte componenten: bedrijfscultuur, kernwaarden, (persoonlijk) leiderschap, teams (samenstelling, samenwerking), creativiteit & flexibiliteit, talent-ontwikkeling en kennis- en vaardigheidsontwikkeling.

Lees meer

LOOPBAANCOACHING

Een loopbaantraject bij Projob biedt een intensieve begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en werk. In een kosteloos en persoonlijk oriëntatiegesprek luistert een loopbaancoach naar de vragen en wensen van de werknemer. Als deze duidelijk zijn en zij besluiten om samen verder te gaan, wordt op maat een programma samengesteld.

Lees meer

VITAAL WERKEN & DE OVERGANG

Niet alleen de vrouw die in de overgangsfase zit heeft te maken met de gevolgen hiervan. In de praktijk blijkt dat de invloed binnen organisaties groot is, ook voor leidinggevenden en HR-professionals. Hoe maak je de overgang op de werkvloer bespreekbaar en hoe zorg je ervoor dat de werknemer de juiste begeleiding krijgt?

Lees meer