Projob

projob company onboarding

Projob Company Onboarding


De bedrijfstak Projob Company Onboarding (PCO) ondersteunt internationale bedrijven die zich als nieuwkomer vestigen op de Nederlandse arbeidsmarkt en in de praktijk vaak de weg niet weten.  

Waarom
Projob wordt al langere tijd overstroomd met email- of telefonische verzoeken van internationale bedrijven die zich hier willen vestigen en een samenwerkingspartner zoeken die al vanuit Nederland strategisch meedenkt over recruitment of andere arbeidsmarktonderwerpen. Daarnaast zoeken ze nieuwe businesspartners, leveranciers, een nieuw, professioneel, betrouwbaar en divers netwerk.  

Hoe
PCO bestaat uit een B2B netwerk van reeds gevestigde bedrijven dat een gezamenlijke aantrekkelijke, creatieve en zakelijke propositie stuurt naar internationale bedrijven die zich in Groot-Amsterdam willen vestigen maar nog in het buitenland verblijven. Vanuit diverse invalshoeken, sectoren, kennis en diensten bieden we een totaler pakket van dienstverlening aan dan ieder van ons afzonderlijk kan bieden.Er zijn talloze mogelijkheden om dit samen groot en werkzaam te maken. Dit concept sluit naadloos aan bij de ambitie die Amsterdam heeft met betrekking tot het realiseren van een aantrekkelijk vestigingsklimaat voor internationale bedrijven.  

Wat
Wij bieden bedrijven (nationaal en internationaal), organisaties en opleiders die hierin geïnteresseerd zijn de kans om onderdeel uit te maken van dit netwerk. Nederland, en wij richten ons hier met name op Groot-Amsterdam, pakt al een maatschappelijke en economische voortrekkersrol op om het vestigingsklimaat voor de internationale bedrijven aantrekkelijk te maken. Met elkaar vormen wij het Projob Company Onboarding netwerk, waardoor mens en bedrijf sneller hun weg vinden, in een professioneel netwerk/community onthaald worden en dit klimaat nog aantrekkelijker maken.

Bezoek ons platform: www.companyonboarding.nl en download het gratis eBook.
Op de PCO membership pagina vindt u alle mogelijkheden die dit PCO programma kan bieden.

Wij hopen u aan boord te verwelkomen!                                                         

IVO NEUVEL

  

CARLIJN VAN DER
SCHOOT-ZUURE

 

SASKIA STUVE

 


gratis eBook

Op het platform kunt u alvast een gratis eBook opvragen.

Free download

Wilt u meer weten over Projob Company Onboarding?