Waarschuwing voor vacaturefraude! Lees meer

Projob

ebook: samenwerken, hoe werkt dat?

eBook: Samenwerken, hoe werkt dat?


Ben jij een teamplayer en welke rol pak jij dan? Wil je graag goed samenwerken maar lukt dat niet altijd? Weet jij dan wat of wie jou misschien tegenhoudt om dat te bereiken?
In wat voor werkomgeving kun jij het beste samenwerken?

Op de lagere school werd er tijdens de gymnastieklessen al aan jou geleerd hoe het voelt om in een team een wedstrijdje te spelen. Hoe het voelt om samen te winnen of te verliezen. Het wordt dan ook al snel duidelijk wie de sterkste of de zwakste schakel is. Dat is onlosmakelijk aan het werken of spelen in een team verbonden. In het geval van het herkennen van de zwakste schakel hoeft dat helemaal niet erg of vervelend te zijn, de manier waarop we daarmee omgaan bepaalt hoe dat voelt. We zijn namelijk niet allemaal even sterk op ieder gebied, accepteer dat maar gewoon. 

Samenwerken in de beste zin draait om vertrouwen, delen en elkaar helpen om het beste uit jezelf te halen. Juist de verschillen onderling maken dat je meer voor elkaar kunt krijgen dan je alleen kan. Bij samenwerken spelen twee belangen een rol.

  • Persoonlijk belang
  • Gemeenschappelijk belang 


Wat vind jij belangrijk? Jouw persoonlijk belang of een gezamenlijk belang? Hang er geen oordeel aan op, wat komt het eerst in je op?
 

Het eBook Samenwerken, hoe werkt dat, biedt kennis, verhalen die verhelderen, vragen en opdrachten waardoor de lezer gemakkelijker inzicht krijgt in eigen gedrag over dit onderwerp

Samenwerken, hoe werkt dat? wordt ook als training vanuit Storytelling aangeboden.
Klik hier voor meer informatie

Om het volledige eBook á € 9,95 te bestellen, vul het formulier in via onderstaande button.