Projob

ebook: ontdek je talent

eBook: Ontdek je talent


Wat is jouw talent? Vind je het lastig om goed te benoemen wat jouw talenten zijn?
Weet jij wat of wie jou misschien tegenhoudt om dat te benoemen en verder te ontwikkelen?

Talent is een aangeboren aanleg, iets dat van nature aanwezig is maar wel ontwikkeld moet worden. In het woord talent zit zelfs al het woord latent: ‘in aanleg’.

Het lijkt soms oneerlijk; de een lijkt rijker bedeeld met talenten dan anderen. Maar het goede nieuws is: iedereen heeft talenten! De kunst is om ze te zien en er dan ook wat mee te doen. Hoe kun je nu ontdekken wat jouw talenten zijn? 

Hoe kun je je sterker in je werk maken en doen wat echt goed bij je past, in een omgeving waar jouw talent tot bloei kan komen omdat het daar ook goed gebruikt kan worden?
We gaan de talenten eerst in hoofdgroepen onderbrengen. Waarschijnlijk voel je je meteen tot een bepaalde hoofdgroep aangetrokken en dan zit het er dik in dat de meeste van jouw talenten daarin te vinden zijn. Maar je kunt natuurlijk ook in verschillende hoofdgroepen een talent herkennen.

Vraag je eens af of de talenten die jij herkent ook je persoonlijkheid beschrijven?

Opdracht: Maak een lijstje van minstens vijf talenten waar je jezelf in hebt herkend. Zijn ze uit dezelfde hoofdgroep of springt er een hoofdgroep uit waar meerdere talenten onder vallen? Dan zit in die richting jouw grootste natuurlijke aanleg. Probeer bij ieder talent een situatie te benoemen waarin je dit talent van jezelf hebt laten zien. 

Het eBook Ontdek je talent, biedt kennis, verhalen die verhelderen, vragen en opdrachten waardoor de lezer gemakkelijker inzicht krijgt in eigen gedrag over dit onderwerp. 

Ontdek je talent wordt ook als training vanuit Storytelling aangeboden. 
Klik hier voor meer informatie 

Om het volledige eBook á € 9,95 te bestellen, vul het formulier in via onderstaande button.